icon

Zkušenosti s přechodem na umělé mléko Beba Sensitive?

30. říj 2021

Maminky nesedlo nám UM týden jsme ho dávali a totálně nás to zabetonovalo..Můžu přejít na jiné? Chceme zkusit Bebu Sensitive. Nějaké zkušenosti? Děkuji

tasimia
30. říj 2021

Ahoj, můžeš. Ale vždy je lepší vydržet aspoň 14 dní. Každopádně ja u Kendamilu vydržela necelý týden a pak letěl, takže chápu 🙂.

tasimia
30. říj 2021

Jinak pokud zkusila bych Sunar ar + ten zelený. Je chváleny více než Beba Sensitive

n_ikola
30. říj 2021

Taky jsme měli Bebu a katastrofa. Jestli mužů poradit zkuste hned Kendamil ac než tu Bebu. Jedna se taky o speciální mléko - antikolicke je prave proti zácpě a kolikam(má štěpenou kravskou bilkovinu) a hlavně je chuťové dobre a není to takový hnus jako Beba.
Celkově jsem upřímně lepší mléko jako standardní Kendamil a Kendamil anticolic neměla v ruce. Všechny ostatní hořké jako blázen
Maly kakal jen s RR, doporučila mi to tady paní a jsem strašne rada. Opravdu pomáhá, četla jsem i více diskuzi, ze díky němu přešly problémy 😇

autor
30. říj 2021

@n_ikola a ten anticolic můžu používat pořád? Nebo se doporučuje s normálním míchat? Též to byla možnost.Zkusim děkuji za radu ❤

tasimia
30. říj 2021

@n_ikola normální Beba je celkem sladká a BabyLove taktéž. A hlavně ne každému dítěti sedne plnotučné mléko. Za nás Kendamil šílený propadák 🙂.

n_ikola
31. říj 2021

@tasimia Kendamil anticolic je z odstredeneho mělká 🙂 beba je sladká ? No to teda nevím 🙂 zvedal se mi žaludek, jak je beba comfort 1 trpka 🙂
Baby love kvalitou složení oproti kendamilu není možné srovnávat dle mého názoru

n_ikola
31. říj 2021

Normálně jen dávat ten anticolic, tak jak jste zvykla s normálním, když připravujete 🙂
Je od 0-12 měsíců, ale klidně po půl roce kdy je vyvinut trávicí systém, můžete zkusit normální mléko 🙂 ja pak zkusím znovu ten plnotucny Kendamil s 3,5% mlékem. Anticolic je odstedene 0,5% jako ostatní UM 🙂 ale složením speciál mléka je chuťove výborný i tak 🙂

tasimia
31. říj 2021

@n_ikola me třeba smrděl a nechutnal Kendamil, je celkem mít normální jiný názor :3. Nesrovnávám. Říkám, že je sladký.

johca
2. lis 2021

za mě Bebu bych určo doporučila...nepřijde mi sladká vůbec...ale vyzkoušely jsme toho s malou víc....ale u beby jsme zůstaly

autor
2. lis 2021

@johca Jak často ste měnily UM? Za jak dlouho myslím

pampeliska1313
2. lis 2021

U nás byla čtyři měsíce vlastně každý měsíc jiná um, ve finále se potvrdila alergie na kravskou bílkovinu. Ale třeba ten Kendamil procházel vlastně dobře - kadil. U predchozich mlik vůbec.Ale nakonec začal mít ke konci měsíce prujmy a zvracel do oblouku, tak to skončilo na Nutrilonu alergy care a klid. Doporučuje se dva týdny dávat um, aby si to trochu sedlo a bylo vidět jestli to pomáhá.