@rkozakova
Hezký večer, omlouvám se za pozdní odpověď. Pro Rossmann a DM se stačí zaregistrovat přes internet a následně ukázat kupon (Rossmann) nebo QR kod v mobilu (DM). U ostatních musíte mít adresu v Německu, kde balíčky přijdou. Nicméně DM a Rossmann poskytují největší a hodnotné dárky.
Doufám, že jsem Vám k něčemu ještě teď byla ☹ Kdyžtak napište, dám Vám tipy 😉
@mackr To asi ne, ale na e-mail přijde poukaz, se kterým jdete do jakékoliv pobočky a hned vám zde na místě dají balík. Takže jsem to myslela tak, pokud někdo bydlí u hranic, nebo jezdí prostě nakupovat do Německa, tak se to vyplatí 🙂
Holky, jak koukám, tak v Česku je to bída. Momentálně bydlím v Německu a tady se stačí přihlásit do Dm, Rossmana a asi dvacítky dalších a přijdou vám zdarma balíčky. Resp. balíky, protože mi k novorozenému dítěti přišly vážně nádherné dárky... Koukněte tady - https://www.sparwelt.de/gutscheine/rossmann/aktuelles/prallgefuelltes-babyartikel-paket-zur-begruessung-gratis-29964
Pokud některá bydlíte třeba u hranic, tak se to rozhodně vyplatí zaregistrovat 😉
Holky, nemáte zájem o Bonadeu? Snažíme se o mimi, takže mi zbyly 2 plné krabičky, celkem 6 plátíček...
@ginana1985 Nene, nejsem, já už své vzorečky spotřebovala 🙂