Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od hanicka_valik.
Ahoj, já sem taky o operaci uvažovala, mám skoro 4 dioptire na dálku. Docela mně vadí totiž nosit brýle. Očařka mně ale od toho docela zrazuje, je mi už 38, a tím že sice blbě vidím na dálku, budu dobře vidět na blízko. K brýlím bych se stejně za pár let vrátila. Koupila sem si teda kontaktní čočky, mám teď TopVue a úplně super. Nedělá mi problém je ráno nandat a večer sundat 🙂
My taky kupovali pro dceru hodinky Gator s gps. Slouží i jako mobil, je potřeba mít SIM s povolenými daty. Ale spotřeba je opravdu minimální. Měsíčně platíme asi do 200. Pokud z nich nebude ale dítě volat, stojí provoz asi 50 Kč a hlavně pořád vím kde je a můžu mu kdykoliv zavolat nebo poslat sms. Určitě lepší než mobil.
Ahoj, já sem taky o operaci uvažovala, mám skoro 4 dioptire na dálku. Docela mně vadí totiž nosit brýle. Očařka mně ale od toho docela zrazuje, je mi už 38, a tím že sice blbě vidím na dálku, budu dobře vidět na blízko. K brýlím bych se stejně za pár let vrátila. Koupila sem si teda kontaktní čočky, mám teď TopVue a úplně super. Nedělá mi problém je ráno nandat a večer sundat 🙂