vandemee
icon
Uživatel vandemee je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od vandemee.
vandemee
10. kvě 2025

Taky jsem měla jsem hodně podobné potíže, nevolnost, někdy i po úplně obyčejném jídle. Nakonec se ukázalo, že to byl žlučník a šla jsem na sono břicha, tam to potvrdili. Do té doby mi hodně ulevily Eneo žaludeční kapky, beru je, když cítím, že se to zase ozývá, a fakt mi to pomáhá.

vandemee
8. kvě 2025

Ahoj, mám to podobně, po porodu mi vlasy padaly a skoro nerostly, do toho barvení a úpravy, no děs. Co mi fakt trochu pomohlo, byl Methionin komplex od Eneo. Brala jsem ho asi dva měsíce a vlasy míň padaly a u hlavy začaly sílit. Není to zázrak hned, ale za tu cenu to za mě stálo za to. Koupila jsem ho na Dr. Maxovi. Třeba ti taky sedne.

vandemee
29. dub 2025

Podle fotek to vypadá na podráždění kůže, možná alergie nebo reakce na něco z okolí, třeba kosmetiku nebo pot. Když se to rozškrábe, kůže se samozřejmě hůř hojí a víc svědí. Na zklidnění a hojení moc doporučuju Healer gel od Vabiosu. Používám ho pravidelně a skvěle funguje na regeneraci pokožky, podráždění i drobné ranky.

vandemee
25. dub 2025

Hele, já jsem si žehličku na vlasy brala z Notina a vzala jsem tu od ETY. Fakt super, protože mi vlasy krásně vyžehlí, ale nezničí je, což je pro mě fakt důležitý. A co je nejlepší, na Notinu mi s tím výběrem fakt pomohli. Zeptala jsem se na pár věcí ohledně vlasů a doporučili mi přesně to, co jsem potřebovala. Mají tam toho fakt hodně. Takže pokud nevíš, kterou vzít, určitě se tam zeptej.

vandemee
23. dub 2025

Jo, já si doma občas dělám takovej mini wellness večer a musím říct, že to má pro mě velkej smysl, hlavně psychicky. Stačí horká vana, voňavý svíčky, maska na obličej a na chvíli vypnout svět. Úplně nejvíc miluju horkou vanu s koupelovou pěnou nebo solí. Z Notina mám teď kneipp sůl do koupele s eukalyptem a to je za mě top 🙂

vandemee
16. dub 2025

Ahoj, úplně chápu, jak se cítíš, a moc mě to mrzí. To, co popisuješ, jsou vážné známky vyhoření a psychického vyčerpání, a rozhodně bys to neměla brát na lehkou váhu. Takhle dlouhodobě nelze fungovat, tělo si dřív nebo později řekne úplně naplno. A je v pořádku si přiznat, že už to nejde. Na uklidnění a zmírnění úzkostí můžu z vlastní zkušenosti doporučit CBD olej. Já si ho kupuju na CBDWay. Je vhodný právě při psychickém napětí, pomáhá zklidnit mysl, lépe spát a celkově zvládnout náročné období. Nečekej zázrak na lusknutí prstu, ale při pravidelném užívání se člověk cítí mnohem klidněji a má trochu víc prostoru „být“. Držím ti moc palce ať se to uklidní.

vandemee
15. dub 2025

Ahoj 🙂 My cestujeme už pár let spíš na vlastní pěst – hlavně mimo Evropu, jako třeba právě Thajsko – a zatím vždycky super zkušenost. Ubytování bereme přes Booking nebo přímo přes web hotelu. Vždycky snažíme cestovat nalehko jen s příručákem, a to balení je pak o dost promyšlenější 😅 Beru hlavně pohodlné boty, plavky a jako vychytávku sprchu ve spreji.. Nezabere skoro žádné místo, projde bez problémů přes kontrolu a v tom vedru a vlhku je fakt k nezaplacení. Na osvěžení během dne nebo po výletu úplně top!

vandemee
14. dub 2025

Ahoj, za mě jsou Beskydy na puťák s dětmi úplně super, nejsou to žádné drsné kopce, dá se tam dobře kombinovat trasa s občerstvením nebo přespáním a celkově je to takový pohodovější kraj.

Na plánování tras a tipy kam s dětmi se dá leccos dohledat na fejsu, spousta lidí už tam něco podobného řešila, tak se určitě inspirace najde.

Jinak jestli budeš tahat většinu věcí ty, tak fakt doporučuju nějaký dobrý batoh. Ideálně něco, co ti nerozhodí záda hned po prvním dni. Já mám skvělou zkušenost s Thule Landmark. Kupovala jsem ho na Nejkufry. Perfektně sedí a netahá za ramena. Tak ať vám to vyjde a děti si to užijou.

vandemee
14. dub 2025

Ahoj 🙂taky jsem po operaci endometriozy nějakou dobu bojovala s únavou, úplně tě chápu. Mně se hodně osvědčily Schindeleho minerály, je to čistě přírodní směs minerálů a stopových prvků. Přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, a zároveň celkově podporují regeneraci těla

Beru je pravidelně a rozdíl jsem pocítila fakt rychle, víc energie, lepší trávení i spánek. Pokud ještě zůstáváš na dietě, tak minerály můžou tělu dodat to, co mu možná teď chybí. No a jinak obecně je důležitý dát si fakt chvíli klid a odpočívat. 🙂

vandemee
28. bře 2025

Ahoj, s probouzením nad ránem jsem taky nějakou dobu bojovala a vím, jak je to únavné. Pomohlo mi pár věcí, snažím se chodit spát i vstávat ve stejný čas, večer omezuju modré světlo a před spaním si dávám něco na zklidnění, třeba levandulový esenciální olej. Používám levandulový esenciální olejíček od Holistificu. Dávám ji do difuzéru nebo si kápnu kapku na polštář. Je příprdoní, takže ta vůně není chemická ani vtíravá, jen jemně uklidňuje. Mám pocit, že se mi s ní usíná rychleji a když se v noci vzbudím, snáz zase usnu.

vandemee
25. črc 2024

Nebrala bych, časem z toho zblbneš a bude to mít dopad i na okolí.

vandemee
25. črc 2024

Rozhodně si ten byt drž. Není to nic špatnýho. Nikdy nevíš co se stane, a člověk by měl mýt rád i sám sebe. 🙂

vandemee
25. črc 2024

Já jsem tam kupovala boty a už bych do toho nešla. Sice cena super, ale kvalita na nic. Ale možná jsem měla smůlu.

vandemee
25. črc 2024

Já se určitě podívám, ale čistě akademicky 🙂

vandemee
25. črc 2024

Taky si myslím, že to bude z horka

vandemee
25. črc 2024