Já mám spíš radši ty starší klasické, ale ráda zařadím i nějaké nové. Děkuji za tip!
To zní opravdu nepříjemně a nechtěla bych takové chování zažít, myslím, že byste to měla nahlásit nebo aspoň zveřejnit nějaké recenze, aby se tomu mohly příští vyvarovat.🙂
ale zkuste znovu zítra a třeba to dopadne dobře🍀
holky moc vám gratuluji a přeju at je vše v pořádku❤️
Myslím, že tento bude negativní, nevidím ani náznak
Rozhodně NE, můj dostává kvalitní granule a pamlsky od Marpu z krmiva Pučálka, tak mu přece nebudu dávat něco, co pro něj je nezdravé.
@petrapol92 Já si taky chtěla každodenní kafe nějak ozvláštnit a proto jsem vyzkoušela ochucené kávy z Alpíku a jsou výborné. Za mě je nejlepší ta kokosová.
@petrapol92 Já se krášlím krémy od Iuvenio, objevila jsem přes jejich oční krém, protože jsem měla hrozné kruhy pod očima (znáte to nevyspaná mámá :D). A ten byl moc příjemný, tak jsem dokoupila i pleťové krémy a mám nejlepší pleť co jsem kdy měla.
Já hledám něco na imunitu pro sebe (dospěláka). Snažím se pravidelně cvičit a dobře spát, ale jak se ochladí tak na mě vždy něco leze. Pomohly by třeba nějaké vitamíny?
@lucpop94 ano byli vadné všechny 4 co mi vyšli pozitivně.
Těhotenství vyloučeno a tato šarže testů se už řeší u firmy.
@ratatouli to by mě tedy pěkně vyděsilo mít 4 vadné kusy. pak už bych nevěřila žádným🙈
ducha vidím, zkus to znovu za pár dnů v tomto období je to docela nejasné😕
tyto budou negativní, ale testujte dál a uvidíte
trochu to vypadá jako že se rýsuje. budu držet palce👍
Myslím že testy jsou negativní😔
Hledám šetrné přípravky do domácnosti s atopiky neco přírodního bez drsných chemikálii co byste mi doporučili a poradili? Nějaké prací prášky čističe na podlahy a koupelny.😉
Mikeš, je jako jméno pro kocoura. Myslím, že s vaším vkusem by bylo hezké Mikuláš - Miky, Diviš je lepší než Mikeš, ale nevím jestli by si z toho děti nedělali srandu.