icon

Akumulátorový čistič oken

radchvoj
5. čer 2017

Ahoj, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s akumulátorovým čističem oken. Přemýšlím, že si ho pořídím, ale nevím jestli to není blbost. Jestli nezůstat u klasiky 🙂 Prosím poraďte. Díky

yerry
5. čer 2017

@radchvoj mám Karcher a je to super. Okna myju na dvě etapy. Prvně si poumyvam rámy a parapety hadrem a pak v druhé fázi zfouknu všechny skla....
Kompletní mýtů oken mi šetří hodně času, není třeba leštit a když náhodou zůstane šmouha lehce rozlestim suchým hadrem......

radchvoj
autor
5. čer 2017

koukala jsem, že to dělá několik firem (vileda, leifheit, karcher), tak na to budu muset někdy sednout a porovnat je

jezz1e
5. čer 2017

Já zkoušela Leifheit a nevím. Když myju okna, nejdéle mi stejně trvá umytí rámů, skla po předmytí hadrem stírám klasickou stěrkou a to už my pak jako velký rozdíl nepřijde. Ale je fakt, že mám psa, co oslintává sklo na dveřích na terasu a na to se to docela hodí (nebo na otisky od dětských rukou). Mamka třeba byla nadšená, když s ním myla zimní zahradu, kde se zas moc neřeší ty rámy..

autumn11
5. čer 2017

moja mamina má kärcher a je to dobrá vec nielen na okná ale aj na kachličky v kúpelke a v kuchyni.

yerry
5. čer 2017

@radchvoj já jsem se ptala kamarádky co dělá v Elektru jaký je rozdíl mezi Karcher a Leifheit... A řekla že skoro žáden a ptala jsem se i na viledu ale to mi řekla že tento oni neprodávají tak nemá zkušenost.... Jak všude prostě platíš za značku... Do nějakého extra levného bych nešla ale pokud bude Leifheit v akci a vyjde levněji než Karcher tak bych se nerozmýšlela ....

yerry
5. čer 2017

@jezz1e já jsem taky používala obyč. Štěrku ale to jsem pak musel hrozně leštit a pořád jsem měla šmouhy.... S in vysavačem to nemám....

radchvoj
autor
7. čer 2017

vidis, ono s tim vlastně půjde čistit i dlaždičky, tak to je zase par bodíků pro, a psa máme taky a všechny okna francouzská, takže je opatlaný všechno, tak jo, díky za info a podívám se po nějakém čističi a pak se podělím o zkušenosti