Anetasimkova_177. Prosím, nevíte, co se stalo s touto maminkou?
Maminky,
netusite, co se stalo s maminkou s nickem anetasimkova177? V zari tu mela prispevek, ze shani ruzne veci pro sve 3 male deti, jelikoz se ocitla v tizive zivotni situaci.
Ja ji tenkrat posilala balik. Casto si na ni vzpomenu a ted pred Vanocemi jsem ji chtela zkontaktovat, ale jeji profil i cela diskuze jsou smazany...
@amazonkajanik jezis, chapete, ze mne to vubec nenapadlo 🤣🤣🤦♀️ mam na pani adresu a mobil nekde ve starsich zpravach. Dekuju moc...ach ta materska...
@cekypetra v pohodě,psala jsem jí i posílala odkaz na váš dotaz. Poslala bych jí další várku,ale dnes nám kleklo auto 😣 a jestli to je podobná závada,jako vloni,tak min 3tis za opravu
Dobrý den , všechny vás zdravím . Děkuji moc ze jste si na mě vzpomeli. Nemůžu uvěřit ze je to už dva měsíce , všechno se to tak táhne , už mi odrocili dva soudy kvůli covidu :( Ale děti jsou zdravé to je pro mě to nejdůležitější . Za rohem jsou Vánoce . Děti se těší ale já mám trochu obavy . Mějte se moc hezky a buďte všichni zdraví .
@anetasimkova177 ja jsem prave myslela, ze bych vam poslala nejake cukrovi, az budu pect, ale nejsem si jista, jestli lze pres zasilkovnu...
@cekypetra děkuji to jste moc hodna ale netuším zda by přes zasilkovnu došlo v takovém stavu v jakem ho pošlete , nikdy jsem nic takového neposilala .

@cekypetra když si posílala balík,nedala ti kontaktní údaje? Já mám komplet email i tel číslo,tak jí napíšu 😉