icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

marhulinka
autor
21. bře 2009

Ahojky chci všem popřát krásný jarní víkendík...u nás od rána svítí slunce blunce,takže snad bude i veselejší nálada 😉 🙂

marhulinka
autor
21. bře 2009

Janysku na tebe mocinky myslím!!! Určitě je to na dobré cestičce!!!!

marhulinka
autor
21. bře 2009

LENY2 - "trhač" je úžasný!!!!! To srovnání taky...to jsem se s manžou pobavila.... 😉

marhulinka
autor
21. bře 2009

Zanetik gratuluji k mimískům!!!!!!!!!! Hlavně hoooooooodně štěstíčka....pak už je všechno....

LENY16-tak já bych tě teda na téhle nové fotce nepoznala,jsem si myslela,že je tu někdo nový 😀 Moooooooc hezké!!!!!!!!

Vždyť to říkám,že tu jsou jen samé kočky 😉

marhulinka
autor
21. bře 2009

Tak se mi opatrujte,já zase jak budu moci nakouknu.

leny2
21. bře 2009

ahojky všem,
krásný víkend, u nás také svítí sluníčko. 🙂

Pošlu vám holky do IP odkaz na fota Zanetiných miminek. 🙂

leny2
21. bře 2009

Jedna je s tatínkem a jedna s maminkou,krásný. 🙂

leny16
21. bře 2009

Ahojky 🙂
leny2-díky za odkaz, moooc to miminkům sluší 🙂
jany- myslím na tebe a stále držím palce na zítra 😉
Jinak jsem dnes byla s Clariskou(se psem) v lese a bylo fakt nádherně. Obě jsme si to užily. Ted vařím kuře na paprice. Tak pa snad mi to vyjde a mrknu na vás večer 🙂

leny2
21. bře 2009

U nás bylo taky krásně, vyrazili jsme na procházku, ale za oknem bylo tepleji.

Janýsku, držím palečky na zítra na testování.

janysek70
21. bře 2009

Ahoj Leny, díky za fotečky Žan a miminek 🙂 , to je nádhera, jsou úplně čerstvounký a Žan ještě hodně unavená....

leny2
22. bře 2009

Ahoj holky,
něco nového?

marhulinka
autor
22. bře 2009

Ahojky všem....dneska to u nás na jaro moc nevypadá ☹ A to jedeme hlídat trojčátka....nevím jestli na zahradu teda vylezeme.....chjo ☹
Budeme už teď obídkovat a pak vyrazíme....bábi a děda si potřebují oddychnout,tak jedeme i s naším drakem dělat dozor 🙂

marhulinka
autor
22. bře 2009

Vy se mocinky mocinky moc opatrujte!!!
Hlavně všem přeji hooooooooooodně zdravíčka,ono je to opravdu to nejdůležitější!!!!!!!

JANYSKU-na tebe samozřejmě pořád myslím a držím pěsti,co nosí štěstí!!!

marhulinka
autor
22. bře 2009

Jinak u mě je nějak nálada na bodu mrazu....dneska jsem zase vstala a je mi zle ☹ už mě to teda přestává bavit...do ms mi zbývá nějakých 11dní a mě už zase začíná být takhle.... ☹ Budu muset zavolat dr.,že to takhle je k nevydržení....to přeci není možný!!! Řekla bych,že po té laparce mám tyhle stavy mnohem intenzivnější-ale zase mě nebolí skoro vůbec bříško 😉

coko.joko
22. bře 2009

Dobre rano holky,
leny2 moc dekuji za odkaz jsem to skoukla a musim rict,ze jsou moc krasnyyyy 😉
janysku porad na tebe myslim a hrozne moc ti preju,az budes testovat at tam jsou dve carky 😵 kdy se chystas delat testik....
leny 16 tady bylo vcera taky nadherne jsem byla cely den s V.venku a udelala jsem si par fotek.V parku tady rostou krasne kytky a tak jsem se v nich fotila 😀 😀 a dnes je taky krasne......proste uz je jaro
marhul tak mate dnes zabavu to je super aspon si manzel nacvici uz ted....hlidani.... 😀
ja jsem dnes sama doma V. ma zapas a tak se dnes budu flakat u telky,ale musim jeste uvarit koprovou omacku tu ja teda nemusim,ale V.moc.....

marhulinka
autor
22. bře 2009

Ahojky COKO......tak kopračku my nejíme ani jeden........ 😝
Já už jdu nandávat obídek,manža porcuje masíčko a pak vyrážíme..........Opatrujte se a večer kdyžtak juknu,jestli ovšem nepadnu za vlast 😀

marhulinka
autor
22. bře 2009

Jo a jinak si myslím,že Janysek dneska ráno testovala a teď doma juchaj!!!!! Protože tam byly dvě // 😀

coko.joko
22. bře 2009

marhul ja taky nejim koprovku,ale kdyz ji V.chce tak co bych pro nej neudelala 😀
jo dneska testovala tak to asi jucha jak rikas moc ji to preju 😎

leny16
22. bře 2009

ahoj kočky 🙂
vyhlížím janýska 😕 😕 😕 😉

coko.joko
22. bře 2009

Ahoj leny16, taky cekam na janyska a neni tu ☹ asi vari a nebo odpociva 😎 porad nakukuji

septim
22. bře 2009

Holky nevim jestli Janysek dnes prijde ale je moc smutna. Za chvili ji budu volat, jestli mi to veme budu ji od vas pozdravovat. ☹

septim
22. bře 2009

leny16 mas IP

coko.joko
22. bře 2009

septim co se deje s janyskem..........

janysek70
22. bře 2009

Tak jsem přišla a ano skutečně jsem smutná, ale co nadělat, to už neovlivním. Mrcha se rozjela naplno a mě to fakt dostalo, navzdory tomu že jsem si myslela, že jsem se s tím srovnala již ve čtvrtek. Nyní jsem byla vážně super připravená a pozitivní, myslela jsem, že ta antibiotika, laparka a hysteroskopie mi moc pomůžou a já budu připravená ty prý suprová embrya přijmout a ono prdeček 😒
Teď nevím, jestli si zavolat do CAR a chtít jít hned do KET nebo dát pauzu... A taky bych chtěla nechat udělat to imuno, páč si myslím, že tam bude ten problém a odpovídaly by tomu i ty předchozí neúspěchy v počátku těhu potvrzené dr., ale i ty jež podle mě byly a sami rychle odešly. Poraďte jestli jste je někdo měl a kde vám je udělali a za jak dlouho byly výsledky....
Já mám z těch KETů takové smíšené pocity a pak už jen 3. IVF a konečná... ☹

coko.joko
22. bře 2009

Janysku..........ted jsem to docetla,uz jsem ti chtela psat SMS.To je v prd....ja jsem opravdu verila,ze se to povede a ta mrcha prisla.Je to hrozne nespravedlive,ale ted muzes jit hned na ten Ket a to uz musi vyjit..vim je to hrozne tezky co ted prozivas asi kazdy si stim prosel,ale musime bojovat dal...co je imuno to nevim,ale jestli si myslis,ze je problem v tom,tak si ho nech udelat....jsme stebou a ty se holka drz a nevzdavej se....

janysek70
22. bře 2009

No kdyby mně nějaký jasnovidec dokázal říci, co bude nejlepší udělat a co vyjde, ale to nelze 😒 a prý to imuno trvá dlouho a hlavně ty objednací lhůty ☹

coko.joko
22. bře 2009

to mas pravdu janysku zadny jasnovedec asi nikde neni,aby rekl v cem je chyba,ale kurna musi bejt nejaky reseni a musi se to povest preci...ja uz mam ted taky strach stoho cim vic se to blizi tim se bojim...

leny16
22. bře 2009

Ahoj janýsku, sluníčko,
je to v prčicích, taky jsem si myslela, že ti to vyjde a ejhle. Na to se člověk určitě nedokáže připravit a ani slova nepomáhají..... 😒 Bud silná a neztrácej naději, protože tam na tebe někde mimi čeká. 😉
O imunologii nemám páru, to ti myslím poradí Leny2 a nebo holky vedle. Jany, je super, že máš mrazáčky, kteří se už musí chytnout 😉Papa a drž se

janysek70
22. bře 2009

Zítra zavolám dr. a budu vědět co dál a kdy....

coko.joko
22. bře 2009

Tak at to zitrejsi volani dopadne dobre

Strana