icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

leny16
25. bře 2009

Ahoj kočky, určo to nevzdávejte, jenomže smůla je ta, že to asi přijde, když se člověk tolik nesnaží.... 😉

leny2
26. bře 2009

Ahojky,

Leny16, něco na tom bude, zatím to skoro každému vyšlo, když začal mít jiné starosti a vypustil mimi z hlavy.

coko.joko
26. bře 2009

dobre rano,
janysku ja se doma uz nesnazim je to marny 😉 spoleham na tu Arletu a 3 IVF musi dopadnout.Ale to neni nikde napsany.
Vcera me brnela cela pulka hlavicky a fakt mazec jako kdyby me tam nekdo vrtal sem se ani pohnout nemohla.A kamoska trpi mikrenou a V.ji volal a dosel k ni pro prasek je to primo na mikrenu a ja si ho dala a za pul hodky jsem mohla skakat.Je to nejaky driak,ale pomohl..Tak si ho budu muset v CR asi koupit jestli me ted bude jeste do toho vseho bolet hlava,tak se fakt nekde odstrelim 😀 😀

a jak se mate vsichni...................

leny2
26. bře 2009

Coko, bolesti hlavy mě moc netrápí naštěstí, ale když někdy, tak mi pomůže ibuprofen a je po bolesti.

coko.joko
26. bře 2009

leny me taky nikdy hlava nebolela,ale posledni dobou porad snad nebudu trpet na mikrenu 😒

leny16
26. bře 2009

Čauky,
coko- migrény jsou prý mrcha, hlavně, že ti zabral ten prášek 😉 Ted v těhu mě taky bolí hlava, tak ti pplně rozumím 😒
leny- já vím, ono se to řekne vypustit, ale ono to nejde si něco takového nakázat. Ale zas na druhou rtanu jiné holky se taky snaží a vyjde jim to. Hlaně se nevzdávat 😉

leny2
26. bře 2009

Leny, no právě a o to spíš, když se to dlouho nedaří. ☹

leny2
26. bře 2009

Ale my budem bojovat dál, my se nevzdáme. 🙂

leny2
26. bře 2009

Mě v tom strašně pomáhá to, že mám dobrou práci, kde mě to baví. 🙂

coko.joko
26. bře 2009

leny uvidis to se povede proste musis verit,ale ja teda uz moc neverim,ze se to da doma povest,myslim u me 😉 ja vlastne nikdy nemela zadnou antikoncepci tu me zakazali hned..a pak ani kondom a porad nic 🙂 takze si myslim,ze ten blok je ve me,ale dr.vedi co delaji 😎
leny16 jsem taky rada,ze to pomohlo.........holky vcera V.koupil Kafemaschinu a ja jsem si ted udelala Lattecko a moc dobry......v lete vas na nej pozvu k nam do HK 😎

leny16
26. bře 2009

coko- ráda přijdu a ty k nám taky. Klido tady můžeš přespat 😉
nemyslím si, že je v tobě blok, určo jste provozovali přeruš. s. a po tom se taky netěhotní jen tak. Vím z vlastní zkuš. 😉

coko.joko
26. bře 2009

leny16 ty bydlis v baracku nebo v byte?Jasne rada prijedu na navstevu 😉 v lete budu mit tolik casu,ze nebudu vedet co snim. 🙂 jo prerusovany s.byl taky,ale treba i s ex..jsme se pokouseli a nic a s V.uz vic jak 5 let a taky nic 😝 no proste ja verim Arlete a snad to dopadne...vcera V.rika,uz vim jmena pro kluky 😀 tak jsem se smala,ze jeste nemame ani dite a hlavne,ze ma jmena,kdyz me je rekl,tak jsem byla v soku 😀 😀

leny16
26. bře 2009

My jsme v bytě, ale jeden pokoj máme volný 😉 To je ale s těma chlapama 😀 já taky si furt myslím, že J. prd o těhu ví a pak příjdu na to, že má vše nastudovaný 😉

coko.joko
26. bře 2009

jo oni jsou hned pohotovy to vis chlap je chlap vse vedi nejlip a kdyz jsme pak u dr.tak V.jede jak mlejnek 😀 a porad se pta,ale to je dobre aspon pak vime vse.Je to sranda vid 😉

leny16
26. bře 2009

tojo je to prča 😀 Jak se vám blíží ten příjezd?

coko.joko
26. bře 2009

no dnes hrajou zapas a kdyz prohrajou tak muzu balit,pak totis je jen tydeni chlastani kluku a vyrizeni papiru na dalsi sezonu a muze se jed.,ale kdyz vyhrajou,tak postupuji do dalsiho kola a muj pobyt se prodluzuje,takze se uvidi dnes vecer.Ja porad rikam V.ze vyhrajou,ale kdyby prohrali tak je to pro me lepsi 😀 ale 🤐 to mu nemuzu rict

leny2
26. bře 2009

Coko, s co V. vymyslel za ty jména? 🙂

janysek70
26. bře 2009

Zdarec Arleťáci 😉 , Čoko už balí, no to bude žíznivá čára směr ČR..., ale moc se sem nežeň, tady padla vláda, tak kdyby se zase dostali k moci komančové, už by jsi třeba zase nemusela vycestovat zpět 😀

coko.joko
26. bře 2009

janysku ja jsem to vcera sledovala na pc online a docela mazec stou vladou 😉 a V.se tu tak rozciloval,ale bylo mu to prd platny...no,ale co nadelas 😉 neboj ja bych utekla kdyby me nechteli uz pustit sem 😝 i kdyz.......
leny2 jmena no....ani jedno cesky,ale rekl,ze kdyby se nam narodila holka,tak at si vyberu ja a kdyz kluk,tak on 😀 😀 pisnu ti IP nechci to psat tady 😵

janysek70
26. bře 2009

To je tak tajné, že to asi bude don Poblítost a doňa Pičundablanka?????
Čoko kluci se po umělku hůře chytají a když se kluk chytí, tak většinou jen jeden, tak budeš spíše vybýrat ty

coko.joko
26. bře 2009

janysku neni to tajny,ale nechci to psat tu vis jak jsou lidi zly a proto nechci ti je pisnu klidne do IP. 😀 jo holcicku bych chtela moc

janysek70
26. bře 2009

No tak ty jsou hustý hlavně k tomu českému přijmení, které nosíte...... obzvlášť ty iniciály H.H. 😅

coko.joko
26. bře 2009

to ani nemuzu rict,ze se chytaji hur kluci 😀 chce mit hokejistu 😀 😀 ja se musim smat 😉 jak si prisla na ty jmena ty....a to si delal prdelky a kdyz jsem byla na prvnim IVF tak porad vsude vypravoval,ze mam v brisku Kulibabu 😀 a kdyby jste videli reakce v Cr...hotovo

coko.joko
26. bře 2009

tak se loucim,prisel V.na jidlo a tak musim jit a pak jdu ven je docela pekne a vecer mrknu snad tu nekdo bude 😀 a kdyz ne tak si budu psat sama se sebou 😀 😀

janysek70
26. bře 2009

Já jsem ještě v práci, ale už pojedu dom....

coko.joko
26. bře 2009

jo tak sup utikej dom 😉 jo a mas IP.........ja mrknu vecer 😉

janysek70
26. bře 2009

Nemám 😉 , jestli myslíš ty jména, tak na ty už jsem reagovala H.H.

leny2
26. bře 2009

Janýsku, se tady tlemím na ty jména 😀 😀 😀

coko.joko
26. bře 2009

tak jsem tu byla jsem venku a trochu pocourat 😉
leny2 co ti je k smichu 😀 krasny jmena a prave to prvni chce za kazdou cenu 😉
janysku je ja jsem prehlidla tvuj prispevek se omlouvam....jo H.H to je dobry.....

leny16
26. bře 2009

coko- pošli mi taky prosím ty jména, třeba mí dáš inspiraci 🙂

Strana