icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

janysek70
17. kvě 2010

Sep, tak si každé ráno raději všichni preventivně popřejte, abyste na někoho nezapomněli 😀 . Víš jak vybíral Dařbuján jméno pro mimčo a už ani nevěděl jaké ještě nepoužili??? 😀

leny2
17. kvě 2010

Já jsem snad žádný posly ani neměla.

marhulinka
autor
17. kvě 2010

Když budu kočka hodím fotečku,když ne tak máte smůlu 😀 😀 😀

Sept a pomáhá teplá sprcha?? Já se chodila pořád napařovat,tak jsem vlastně poznala,že jsou to poslové a ne blížící se porod...tak snad tě to už dlouho trápit nebude...Vím,že ještě chceš chvíli vydržet,ale přeci jen 😵

septim
17. kvě 2010

ja u holek a Misi taky ne a ted porad 😉 janysku to je dobre, to dalsi bude kluk a to je jednoduche 😀

marhulinka
autor
17. kvě 2010

Ha slyšela jsem odvedle podezřelou ránu 😀 a teď spokojené žbrblání 😉

septim
17. kvě 2010

kdyz se rozjedou tak sprcha zabere na 15 minut a pak se vrati ty krizove bolesti a pocit na menzes. 😉 ted je zase vse v poho 😉

leny2
17. kvě 2010

Marhu, Vojta si taky taky prdí do plínky.

janysek70
17. kvě 2010

Tak s těmahle ránama mám teď taky moc problémy, ale naštěstí nepotřebuji plínku, svěrač funguje, ale jak mi to tlačí na ty střeva, tak to je očistec, jsem jak biologická zbraň a pořád musím odbíhat 😠

septim
17. kvě 2010

janys ty jsi teda uplne casovana bomba 😀

leny16
17. kvě 2010

Ahojda 🙂
marhul- je mi líto, že musíš prožívat taková muka, kéž by se to to upravili samo na normál 😉 Poslala jsem ti asi před týdnem SZ 😉
jany- tobě už také letí, jak se cítíš? Určo sšíš energií, jak tě znám 🙂 😵
sep- ještě 2 týdny vydrž a něco málo zkus předespat at máš sílu 😵 😉
leny2- tý jo, vám už je přes měsíc....letí to 🙂

septim
17. kvě 2010

leny16 spat nejde nam snad porad lezou zuby nebo ja uz nevim 😀

leny16
17. kvě 2010

a jak to máte vymyšlený pak, tatka si na chvilku vezme k sobě obě kočky?

janysek70
17. kvě 2010

Tak se odpojuji, jedu k našim a povezu maminu vytrhnout zub....., zatím páčko 🙂

leny16
17. kvě 2010

snad budeš mít spavý miminko 😉

leny16
17. kvě 2010

ahoj jany 😉

septim
17. kvě 2010

tak zati janys. leny16 pak bude muset mit tatka obe myslim ze to bude jeste horor uvidime nebo naopak holky prekvapi 😉

leny16
17. kvě 2010

když holky jsou ještě malinký a ještě z toho moc rozum nemají, ale třeba budou Barunku opečovávat 🙂

septim
17. kvě 2010

to radsi ne nemaji jeste cit tak kolikrat i jejich hlazeni docela boli 😀 😀 😀

leny16
17. kvě 2010

jj, budeš muset dávat bacha

leny16
17. kvě 2010

copak asi cokouš, jaká byla noc....

leny16
17. kvě 2010

dnes jdeme plavat tak se obě těšíme 🙂

septim
17. kvě 2010

to musi bejt super chodit s prdolkou plavat 😉

leny16
17. kvě 2010

jj, líbí se jí tam, ještě ani jednou neplakala, je to fajn. No už je to čertík leze a na všechno si chce sáhnout, jsem furt v pozoru, koupili jsme si ohrádku, taky si pamatuju, že jsi ji měla, tak když něco potřebuju udělat, tak vím, že je v bezpečí....

septim
17. kvě 2010

jo ta byla super 😉 akorat ted uz nevim kam bych ji dala 😀

leny16
17. kvě 2010

tak holky bay v tom stejně už nebyly, by ti jí přelezly 😀

leny16
17. kvě 2010

ještě, že budeš mít tu paní na výpomoc, kéž by tam mohla být nastálo, vid....
Ona ti bude uklízet, nebo se starat o děti?

coko.joko
17. kvě 2010

Ahojda holky jen na skok za chvilku tu mam tu pani...celou noc brecel a nejedl a Vrata hotovej a ja mu rikim to bylo kazdy den v nemocnici tak koukal......vypadam jak orangutan,ale ja jsme opravdu rozhodnuta pres flasku to on umi dobre v nemocnici mu ji dali ten druhy den a taky tahal,ale on proste neumi vzit bradavku do pusy a sat....
sept tam ho taky vzdy vazili a pak znova kolik snedl toho a vykon u nas byl po 3 hodinach 20ml....jiny deti tam uplne v poho 50ml a vice....ale musim rict,ze se k nam chovali krasne a mely velou trpelivost i pres hodku a pul krmeni se snazili nam pomoct....az budu mit vic casu tak vas doctu......at vim a jsme v obraze.....

septim
17. kvě 2010

ne bude se starat a pomahat ted 6 nedel s holkama. Na zehleni a uklid chodi kaze utery jina 😉 a v lete bude pomahat Michal ma dva mesicevolno.

septim
17. kvě 2010

holky taky vzdy daly cokousku tech 20-30ml a pak jsem musela dokrmit toustrikackou. Anetka mela davku 60ml kazde tri hodky a Ada mam dojem 70ml je to podle vahy. Musela jsem to rvat do nich i v noci kvuli dehytrataci.

septim
17. kvě 2010

kik jsi dala coko dolu porodem, ja jsem jak koule

Strana