icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

septim
17. kvě 2010

ja jsem si pak musela holky vazit i doma abych vedela 😉

septim
17. kvě 2010

coko a nerve pak tedy v noci hlady kdyz nechce jist

leny16
17. kvě 2010

tak mu to coko dáte holt přes flašku, mně by taky malá umřela hlady, kdybych jí to tak nedala.......ale já mám i malé bradavky...
Hlavně at je spokojený a spinká, třeba nemá takovou sílu, aby si to mlíčko vysál....
Třeba ti paní poradí něco co vám pomůže...
Držím pěsti

leny16
17. kvě 2010

coko- jinak, když odsáváš, tak mlíčko máš?

leny16
17. kvě 2010

Neboj, to bude ok, jen se musí naučit papat a pak bude fajn 😉

leny2
17. kvě 2010

Já kojím díky super sestřičkám v porodnici, které nám pomáhaly a při těch prvních kojeních u nás byly a chytly nám tu bradavku celou a narvaly mu jí do pusinky, já jsem koukala jak blázen, jak za to rafly a šup do pusiny, ale funguje to, krásně se to prcek naučil, vůbec jsem neměla popraskané bradavky, jo a hlavně mazat po každém kojení Bepanthenem ze začátku.

leny2
17. kvě 2010

Janýsek se na mě vyprdla s tou buchtou? Jsem byla zvědavá co pekla dobrého.

leny2
17. kvě 2010

Já když mám málo mlíčka, tak dokrmím Nutrilonem přes flašku. Každý říká,že už nebude pak chtít sát z prsa, ale u nás to tak není, je šikovný.

leny2
17. kvě 2010

Coko, třeba ti paní poradí a zvládnete to spolu. 😉

leny16
17. kvě 2010

leny2- nám taky hodně sestřičky pomáhaly, kolikrát u nás stály přes půl hodky.....a z nemocnice jsme snad jediný odcházely na umělým a dál jsem to zkoušela a nešlo to, dítě se prostě někdy bohužel nechytí.... Je supr, že existují ty odsávačky a dá se mateřské mlíčko dát alespon z lahvičky 🙂

leny2
17. kvě 2010

Leny, to znám, to jsem měla u Honzíka.

leny16
17. kvě 2010

to jste leny šikulky, že jste to kojo tak dobře zvládli 😉 🙂

leny2
17. kvě 2010

Leny, kojení jsme zvládli, ale mlíčka není dostatek. Tak si nevybereš, každý máme nějaký problém.

leny16
17. kvě 2010

leny- i kapička tvého mlíčka je supr. Co Vojtíšek, jak se prdola má? 🙂

leny2
17. kvě 2010

Vojťas je zlatej, já to srovnávám s Honzíkem, ten furt brečel, málo spal, v noci furt vzhůru, člověk nevěděl co s ním má dělat, co ho trápí.Vojtíšek spinká, skoro nebrečí, krásně prdí, užívám si to.

leny16
17. kvě 2010

tak to šikulka 😵 , že je tak hodný 😵 😵 Je velký rozdíl v to, zda dítě spinká, nebo ne. Hlavně mamina to pocítí 😵
Já mám taky doma zlato, taková pohodářka, skoro nepláče, jen by si hrála a lezla všude možně, je suprová 😵

leny2
17. kvě 2010

To je už hlídání, viď?

leny2
17. kvě 2010

Já už se těším, až bude sedět a koukat a pak budu říkat, zlatě když jenom hajal.

leny16
17. kvě 2010

jojo, ale koupili jsme ohrádku, tak když je potřeba něco udělat, tak si v ní pěkně vyhraje 😵

janysek70
17. kvě 2010

Téda Čokoušek nám s malým Lennym bojuje, ale určo se to rychle "spraví" a bude dobře 😉 -
Leni já to s tou buchticí přehlídla, tak až se tu sejdeme, povím 🙂 , jo a už není....... 😀

janysek70
17. kvě 2010

Jsem si dnes koupila 2 nové mopy, aku tyčový vysavač, bo mi ten původní už moc nefachal a vyhlídla jsem si pěkné žehlicí prkno a Michal mi na něho dal požehnání, tak až pojedu příští úterý s maminou zase k zubaři, tak si ho povezu domů.
Taky jsem uplatnila veškeré možné slevy v DM na plíny (knížka 25% sleva na 1 zboží, 10% na nákup a ještě sleva za kupon z toho prenatal boxu). Měli tam za 679,- Kč 2 balení po 108 plínkách 3-6 kg - 25%, -40,- Kč . Ještě jsem měla i další věci a taky balení těch nejmenších plínek 2-5 kg do porodky..... a na to vše ještě ta sleva 10%...... a to se vyplatí 🙂

coko.joko
17. kvě 2010

jo janysku bojuji jak se da,ale jsem total hotova..spim tak 4 hodky denne a to je na me fakt malo....ale musim ho ted proste budit a nutit do toho jidla.......az bude po vsem tak pak muze spat dele a bude to taky jiny......
koukam ja ka janyku utracis,ale to je dobre jen utracej......
leny16 to je super,ze vydrzi v ohradce.... 😵
leny2 bud rada,ze ma zlaty ditko,ale oni jsou vlastne vsechny zlaty......

leny16
18. kvě 2010

coko- všechny děti jsou zlatý, jak říkáš, jen ze začátku trvá, než si navyknete na nějaký režim a to mají všechny děti, bud víc, nebo mín...
Co paní včera, pomohla a poradila v něčem?
jany- teda ty hezky a levně utrácíš. Plínky se budou hodit....spotřeba je velká 😉

janysek70
18. kvě 2010

Už jich mám plnou skříň 😀 ....
Čoko hezkou procházku 😉 , já jedu do poradny, ale vůbec se mi do té zimy nechce 😠

coko.joko
18. kvě 2010

ahojda,
leny16...vcera melej od 18hod.-21hod.byl vzhuru a jen koukal a sem tam brecel a tak se nosil 😀 pak se napapal a spal a v noci po dvou hodkach se budil a jedl a jak sal,takze se to lepsi,ale neni vyhrano...dneska rano zase divadlo....jsem rikala V.ze se nedivim jak nektery ty matky proste s tim prcek pak zachazi...ze nevydrzi z nervama...ale ja jsem takkkk klidna a vydrzim mu to prso cpat klido hodku 😀 😀
jinak pani prisla zvazila ho a pak po jidle a rekla,ze pokud nebude chcit uz jist a ja budu mit pocit,ze ma malo,tak mu mam dat prevarenou vodu do flasky a dat mu ji...aby mel plny zaludek....ale zatim jsem mu nic nedala..kojim pres ten kloboucek,tak se to da.....pak me vyhazela par veci jako obrousky na zadek,mam si koupit vanu a ne kyblik,no a ma jiny metody nez treba v CR,takze neco je dobry a neco si stejne budu delat podle sveho....ju to zase kecam tak ja jdu snidat....... 😀 😀 😀 😀 😀

coko.joko
18. kvě 2010

janysku dekuji 😀 😀 😀 ja mam taky ted hodne plinek mame tady hrozne levny zdroj a tak se kupuje ve velkem.....a ta potreba je opravdu ted na zacatku velka,hlavne u nas.....porad jen kakame a curame a musime to hlidat jak moc curame.... 😀

coko.joko
18. kvě 2010

jo a jinak vam musim rict,ze ta nanynka nam dnes v noci zacla pekne piskat a ja vylitla z postele a koukam a malej spal,tak jsem byla v soku proc to jako piskalo..... 😕 😕 pak jsem tezko usinala....

janysek70
18. kvě 2010

Kakáte, čůráte...... to jako všichni do plín?? Tak to se nedivím, že máte velkou spotřebu 😀 😵 😵 😵

janysek70
18. kvě 2010

No vidíš a saje, tak se blýská na lepší časy. Jsem zvědavá, jak se bude líbit malému v kočíku na procházce. To mu taky hezky vytráví a pak to bude při krmení fofr 😵

leny16
18. kvě 2010

coko- super, že líp Lenny saje, za pár dní bude sát jak o život 😅 😵
coko, máte ty přímo pod Lennym? Asi blbá otázka..... 😀 Třeba si dal větší přestávku mezi výdechem a nádechem, tak proto...jak jsem psala, nám taky nannynka dvakrát řvala a taky jsme letěli....ale ok 🙂

Strana