icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

leny2
2. čer 2010

@marhulinka moc na tebe myslím, zvládni to dneska, mysli na něco moc krásnýho, třeba na Kubíčka.

coko.joko
2. čer 2010

ahojda,tak Vrata sel ven s Lennym a ja uvarim a taky trochu poklidim,protoze jak je doma Lenny tak ja nestiham nic 😵 jsme porad s nim a povidame si.
Leny,me taky boli chvilkama bricho a zada jako kdyz to mam dostat,ale ja to pry mam zase proto,ze me klesa pomalu ta deloha a tak to boli....uz jsem si fakt myslela,ze to dostanu 😕 😕 vubec se me po tom nestyska.....
marhul,myslim na tebe a doufam,ze to zvladnes a presne jak rika leny mysli na neco krasneho......i kdyz to je asi hodne tezky...

coko.joko
2. čer 2010

dala jsem fotecky muzete pokoukat 😀

coko.joko
2. čer 2010

janysku,to nejsem ja,ale Vrata 😀 😀 skoda,ze namam tady skener bych dala Vrati fotku,kdyz byl malej 😵 ze me ma jen tu pusu

janysek70
2. čer 2010

Já vidím tebe, jak jsi se tvářila, když ti přinesli to velké tiramisu 🙂

coko.joko
2. čer 2010

janysku se tu smeju 😀 tiramisu ty blaho to me dal s nim tenkrat....no ted uz bych ho nedala....hlavne ta fotka je tak focena,ze kdyz se podivam na nej tak vubec tak nevypada.....a ma tady blondaty vlasky a ty taky nema..... 😀 tak ti nevim...

janysek70
2. čer 2010

Na téhle fotce opravdu vidím tebe 😵

coko.joko
2. čer 2010

no,vidis a ja myslela,ze to je jen ta pusa...... 😀 😀 Vrata rika,ze tu pusu mame jak negr 😀 😀

janysek70
2. čer 2010

Je hloupý 😀 😀

coko.joko
2. čer 2010

neni to si dela jen prdelky.....a ja z neho taky...... 😀 😀

janysek70
2. čer 2010

Sep...???????????????????????????????

coko.joko
2. čer 2010

sept,urco spinka janysku.,........... 😀

coko.joko
2. čer 2010

jsem cetla,ze mas tu knizku od Paroubkovi a pry je dobra...... 😵 skoda,ze jsem tak daleko,taky bych si ji precetla

janysek70
2. čer 2010

S Paroubkovou to má společné jen to, že je s dcerou na vrchním obale knížky, naštěstí 🙂 , ale je nádherná (ta knížka)

coko.joko
2. čer 2010

Ta knizka.....jasne,ze ne Paroubkova........ 😀 no verim,ze je krasna jsem na ni koukala na netu.....myslis,ze ji sezenu jeste nez dojedu do HK........to maji vsude v knihkupectvi 😕

janysek70
2. čer 2010

Nee, musíš se zaregistrovat na babyweb.cz a tam ji objednat, je zdarma a zaplatíš jen poštovné PPL. Dá se objednat a vyzvednout na dvou místech v Praze a ještě někde....... Tak se zaregistruj a nech si ji poslat třeba k rodičům, jen to poštovný musíš zaplatit předem, ale to bych ti klidně já zaplatila přes účet a na srazíku by jsi mi to dala

coko.joko
2. čer 2010

Je tak to je super.......mrknu na to vecer a zaregistruji se....je to fakt dobra kniha.... 😵

blazenkaa
2. čer 2010

koukám že jste si tu dneska pěkně popovídaly a kde máme Septíka

dasty79
2. čer 2010

Ahoj holky. 🙂
jak se tady máte?co nového???
Nerodí už Septim????

blazenko - jak se cítíš?zítra jedeš na kontrolu do Arlety?a testla jsi???

septim
2. čer 2010

ani boha holky jen mi onemocnela chuva tak litam kolem holek a ser. me to pocasi 😉 za chvilku zajedu na postu mam tam balicek a pujdu se natahnout michal vzal holky do fitka a pak jedou k brachovi tak budu mit klid. Me vam taaak strasne bolej zada se z toho picnu 😉 Taky konecne presla ted na konci tehu zacpa tak jsem rada 😀

janysek70
2. čer 2010

Tak to už se ti povolují svěrače a půjde to!!!!!! 😀 Ach jo, to je doba, já už chci skočit na 1. místo v pořadníku 😀
Dasty ahojda, doufám, že poctivě držíš plody!!!??? 😉

septim
2. čer 2010

ti ho janys jen tak nedam prvni misto je nejlepsi a ja na nem budu dlouho 😀 kamoska me taky rikala tak to uz se pomalu cistis telo se pripravuje. No moc tomu neverim 😉

blazenkaa
2. čer 2010

Ahojky Septim jen aby jsem místo za tebou domu nejela spíš do porodnice .
Ono ta cestavlastně víjde na stejno

septim
2. čer 2010

to mas pravdu ale toho se opravdu nebojim budu poctive cekat doma 😀

blazenkaa
2. čer 2010

už vím co ti přivezu

septim
2. čer 2010

nic nevoz prosim te

blazenkaa
2. čer 2010