icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

coko.joko
2. srp 2010

jsme se na chvilku odmlcela byl doma V.dal obed rychle a mastil masirovat...a ja zustavam doma,protoze nebudu budit Lenynho,at spinka kluk jeden.......
ten janys me taky rozciluje uz mam treti kafe a nejradsi bych zahulila.......ze nepisne aspon nekomu SMS,jak na tom je....
@blazenkaa ,taky mam nervicky jak to dopadne,ale musi to klapnout

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko teda holky jsem z vás užtaky nervní

coko.joko
2. srp 2010

ty jo holky......cekam kazdy den tetu z Kostelce a boli me uz ted bricho bleeee 😀 jaka to byla pohoda tech 9 mesicu 😵

marhulinka
autor
2. srp 2010

@coko.joko 😝 😝 😝 héééč já to pořád ještě nemám

marhulinka
autor
2. srp 2010

@coko.joko jestli má rýmičku a není mu úplně o.k.,tak ho radši nikde netahej a buďte doma 😵

marhulinka
autor
2. srp 2010

@blazenkaa no já tohle prostě prožívám 🙂 takže až se bude blížit třetí,budu nervní jak kdybych volala já sama 😵

marhulinka
autor
2. srp 2010

@coko.joko A na koho má Janys tel?? Já její nemám

coko.joko
2. srp 2010

@marhulinka ,no to se mas ti povim......me je tak blbe cim dal vic me boli bruch.....ne jsem doma V.dostal nakupni listek a musi to vse stihat a i nakoupit....ted se budi a ma prdiky takze dostava zachvaty.....taky je to ma Kuba....

coko.joko
2. srp 2010

@marhulinka ,no ja myslim,ze bude psat nekomu z ty jiny diskuze a ty nam daji vedet myslim aspon,protoze jsem tam nekde cetla,ze to ma osefovany tak uvidime ja hlidam i ty jiny kam chodi kdyby nekdo neco tak hned at to vime..bych ji pisla,ale radsi ne abych ji neotravovala 😵

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka já s Janýskem jsem is kolikrát psala tak možná na mě ,ale teď jsem jí chtěla napsat,ale nechtěně jsem is tel i SMS vymazala ,sakra se na to vys..

leny2
2. srp 2010

Já mám na Janýska telefon, mám ji písnout?

leny2
2. srp 2010

@coko.joko u mě asi možná ani teta nepřijede, dala jsem si Mirenu a přitom už nemusím menstruovat, někdo to má jen trochu, někdo vůbec. Tak jsem zvědavá, teď jsem dva měsíce špinila po zavedení, ale to je normální.

marhulinka
autor
2. srp 2010

@coko.joko nojo prdíky jsou svinstvo,co?

septim
2. srp 2010

Stepanek je tu 4250g a 52cm

marhulinka
autor
2. srp 2010

Jupíííííííííííííííííííííí gratuluji a přeji oboum hoooooooodně zdravíčka a Štěpánkovi krásný start do života...plný štěstíčka,smíchu a milující rodiny...Je to macek 😵

blazenkaa
2. srp 2010

@septim tak to je teda pěknej kousek JAnýsku moc moc gratuluji a hlavně mnoho zdravíčka

blazenkaa
2. srp 2010

@marhulinka tak a první místo je moje 😉

blazenkaa
2. srp 2010

zrovna jsme se o JAnysb bavily jsme o cítily že už bude na světě co holky

septim
2. srp 2010

je to teda poradny kousek 😉

uhlicek
2. srp 2010

Ahojda holky tak koukam,ze od Janyska zatim zadny zpravicky.
Memu bratrankovi se v sobotu narodil chlapecek Tomasek,bohuzel meli dost komplikovanej porod,malej se spatne srotoval a nejak se tam zaklinil,takze rychle cisar,malyho museli po porodu intubovat a rozdejchavat,pak byl chvili v inkubatoru a ted uz je v poradku u maminky.
Leny2 drzim na zitra palecky,at je Vojtisek v poradku
Blazenko tobe taky drzim palecky 😉
Leny2 dnes jsme jeli z klukama kontrolu k dr.,tak jsme Lidl vzali utokem,koupili jsme 2 baliky,tak bude na chvili vystarano.

uhlicek
2. srp 2010

Janysku moc moc gratuluju,je to kluk jako buk,prejeme hodne stesticka zdravicka 🙂

septim
2. srp 2010

@coko.joko jsem cetla ze mate rymu , muzes mu striknout tu morskou vodu aby se mu lepe dychalo u nas jsou jeste kapky Libenar a jsou dobre.Hlavne at nemate zloutou to je k prdu ☹ teba taky pry skrabe v krcku ja sem pred tydnem mela to same brala jsem homeopatika a za dva dny klid, jeste ze mala dostava protilatky z mlicka 😉
@blazenkaa drzime vsechny palecky musi to klapnou uz konecne 😉
@leny2 at dobre poridite a neni to nic vazneho 😉

coko.joko
2. srp 2010

Velka gratulka janyskovi......
@septim ,to mu davam morskou vodu a pak je to lepsi,ale za 2 hodky znova nemuze dychat a place......co to je zloutou to nevim co je.......no me je taky nejak divne budu muset neco nasadit nebo se poseru z toho....

septim
2. srp 2010

jsem male koupila hrazdicku s deckou tak na to kouka a zicina se hezky smat 😉

septim
2. srp 2010

jestli ma rymu jenom byilou pruhlednou tak je to v poho jestli bude zluta nebo do zelena a husta tak se musi antibioticky kapky od doktora 😉

coko.joko
2. srp 2010

@septim ,ne jen voda bila.....tak to je v pohode....krasna hrazdicka 😵 ten nas si taky vyhraje pod tou jak jsem kupovala v CR....

septim
2. srp 2010

@coko.joko diky tak to je v pohode tak si porid na noc jen ten pqnadol a nebo brufika 😉

septim
2. srp 2010

@coko.joko joa tapeta uz je na stene pul roku, jsi nevsimava 😀

blazenkaa
2. srp 2010

@coko.joko jste mě teda pěkně znervoznily čím se to blýží tím jsem nervóznější
@septim mooc pěkná hrazdička ta by se líbyla i mě 🙂

septim
2. srp 2010

Kluci od doktorky pekne s Misou radili a delali obliceje hlavne ten mladsi to je drak 😉

Strana