Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
http://www.babyshopdino.cz/kocarek-sourozenecky...
ten taky fajn...... prej to ještě neřeším...... 😀 😀
taky vypada moc dobre mas to zmaknute lip jak ja 😀
u toho Phil a teds se da koupit i hluboka korba, nevim jestli i potom je to na dve deti. 😒
to budu zjištovat až to bude jistý 😀
loucim se doprala mi pracka 😀
ok, papa 😵 Pusinku Lucince a holkám 😵
Ahoj Leny2 tak to je dobre,ze UZ srdicka OK a to ostani bude urcite taky 🙂
Leny16 moc moc gratuluju k //,to je skvely Vanesska bude mit partaka na hrani 🙂
Janysku Stepanek je nadhernej a jeste takhle hodnej 😵
Jinak ja dobiram dalsi atb ,opet me skolila angina.
Kuba se me zacina stavet v postylce,u mamky se postavil u vysavace a jeste se pohupuje v kolinkach,lumpik jeden.
Mela jsem tu na 3 dny synovce,je stejne starej s Misou a to byl s nima mazec 😝 Septim obdivujute,jak to s holkama zvladas.
Septim to ti verim,ze chytas obcas nerva,me stacili ty 3 dny,10min si pekne hrali.pak zacli delat kraviny,ktery koncili revem,potom se hadali o nejakou hracku,pak se prali,Michal Lukase 2krat kousnul no hotovo s nima.
Leny2 nestiham jsem moc chodit,vetsinou az vecer si vas doctu a to ani ne kazdy den,kluci me zamestnavaji az az.. Meli jsme i rozbity modem od notase,tak jsme byli bez netu skoro 3tydny.
My se ted v nemocech placame uz od zacatku cervence,minuly tyden mel Kubik teploty,ale jinak mu nic nebylo,asi nejaka virosa a ja ted tu anginu,jeden me zaclo bolet v krku,druhy den jsem mela uz horecky,tak me tatka vezl na pohotovost.Jinak u nas nic noveho neni,jak jsem psala Kubik se uz stavi, je to takovej rarasek,kdyz je na ctyrech,tak porad peruje dopredu a dozadu,obcas poskoci jako zajicek s prdylkou nahore,to je srandovni,jeste se u toho zubi.Dnes jsme byli na kyclich a uz tam nemusime.
Čao ženy 🙂
Tak já jsem pro uzavření naší diskuze......
Jsem se chtěla optat, co se Marhul stalo, že smázla album a i uzavřeli diskuzi Maminek z čekatelek....., asi tuším z které diskuze vítr fouká a co bylo příčinou...., no třeba se mýlím..... Začíná to na MK být k prdu, člověk aby se bál něco napsat...., vše se uzamyká, dřív se tu tak hezky četlo a dozvědělo se spoustu věcí, dnes ty známé nicky jsou většinou inkognito....
Čokoušku, pošleš mi taky prográmek na fotečky, abych mohla prďolkovi něco pěkného udělat?
@janysek70 ,jasne poslu mam to nekde ulozeny v poste tak to jdu najit a posilam...
Holky,vcera prisel V.dom a prinesl me naramek na balanci a na zada zaroven,zekdyz ho pry budu nosit tak to pomuze a ja vytlem hahaha a on tak si ho dej a vzal me za ruku a tahal me a nemohl me pretahnout a ja pak sundala ten naramek a on me vzal a pretahl me hned tak jsem koukala asi na tom neco je 😀 tak ho mam na ruce a jsem zvedava jestli me prestanou bolet zada......
....... a myslíš, že kdyby tě chtěl přetáhnout potěhem, že by se mu to povedlo?? 😀
To budeš hodná 😵
Hoši, to budeš nepřemožitelná jako Xena 😀 .
Jsem Tě našla na FB, tak mi koukej potvrdit 🙂 . Mám založeny dva profily a jeden chci smáznout, tam nechodím a nevím jak....
Ahojda vsem
Leny16 Misa pujde ted od zari do skolky,moc tesi,vcera jsme byli koupit nejake teplacky a tricka,jeste musim koupit backorky a to hned dvoje,protoze doma jsou mu uz taky maly,ma nachystany kelimek s kartackem a pastou,jen doufam,ze nebude moc nemocny.
Cokousku posli mi prosim taky nejaky programek na fotky,neco jednoduchyho ja jsem na tohle tele 🙂
Ahoj Uhlíčku, teda bojujete s těma nemocema....., tak hodně vitamínkujte. Ono jak to má jeden prcošek, hned to dostane i druhý a je to dokola a tebe se to taky nějak stále drží....
Já bych tak ráda chodila do školičky, to bych mohla chodit po O spinkat 😵 a to si pamatuji, jak jsem pořád ve školce zlobila a nechtěla chodit spát 😀
Mně se normálně stýská po tom velkém pupíku, pořád mi něco chybí 😅 . Holky, jak dlouho se ta děloha zatahuje? Já vždy začnu krvácet, když kojím
Tak jako když tu nejste, tak já musím jít žehlit, jsem večer poskládala, co se dalo a nyní ještě to co se musí přežehlit 😒
díky za vyhledávání, ty to máš zmáknutý, vid..? 🙂