icon

Co byste chtěli pro život naučit své děti?

kristi
23. led 2008

je to otazka z poslední Marianne a musela jsem se dlouho zamýšlet, tak šup sem s tím...........

kristi
autor
23. led 2008

ha, tak zacnu teda...ja bych chtela Miu naucit chovat se tak,aby niceho nelitovala.... 😉

tiki
23. led 2008

Je, toho je... Ale kdybych mela vybrat neco opravdu prioritniho... asi mit rad, odpoustet a verit 🙂

gedren
23. led 2008

Zdravej rozum, zdravy sebevedomi, zodpovednost, domejsleni dusledku...primereny rozvoj soucitu a moudrosti v buddhistickem duchu 🙂

Proste aby byla spokojena a stastna a vedela, ze celej zivot je v jejich rukou.

morusa
23. led 2008

...aby měl úctu k lidem a zvířatům a aby se choval vždy podle svého nejlepšího svědomí, to mi bude pro začátek stačit 😉

abies
23. led 2008

Aby si vazili same seba, aby mali pozitivny vztah ku vsetkemu zivemu, aby verili vo svoje sny a aby sa v zivote dokazali vynajst 😉

julova
23. led 2008

čestnosti, laske k ludom (aj zvieratkam 😉 )...a ako bolo spomenute zdravemu sebavedomiu, zodpovednosti...je toho dost 🙂...proste - aby sa v zivote "nestratila" 😉

monatko
23. led 2008

ja by som chcela, aby bolo nase dietatko presne take, aky je jeho tatinko... dobry, cestny a rozumny clovek, ktory si vazi druhych, pomaha im a dokaze sa pre nich obetovat.... taky je moj manzelik 😵

gedren
23. led 2008

monatko, presne takovy je muj muz a myslim, ze je Helenka cela po nem 🙂

schnek
23. led 2008

chtěla bych, aby byl Ondra jako taťka - milej a sebevědomej, ne puťka jako já, ale zase aby byl po mně čestnej a spravedlivej (ne že by tatí nebyl, ale aby to bylo rozdělený 😀 ) a tak celkově, aby to byl takovej správňák 😀

anta
23. led 2008

Já bych své dítě chtěla naučit slušnosti, sebevědomí, které mě tolik chybí, prostě nevím, samé dobré věci, abych si jednou mohla říct s mužem, toho našeho chlapa či holku jsme opravdu dobře vychovali, abychom mohli pak v klidu umřít 😀 😀

sarkasa
23. led 2008

slušnost a lásku

elise
23. led 2008

ja by som chcela aby môj syn vedel ľúbiť ale nenechal sa oklamať, aby bol odvážny nebojácny, priamy, pravdovravný, trochu drzí, aby ho nikto nezneužíval a neublyžoval mu, aby sa vedel rozumne brániť, mal zdravý úsudok, aby dosiahol svoje ciele až do konca............aby sa vedel postarať sám o seba a nečakal iba pomoc druhých.....................a ešte veľa vecí 😉 zo všetkého najdôležitejšie by bolo pre mňa ked budem vidieť že bude šťastný 😵

lindda
23. led 2008

ja by som chcela aby bol slusny a citlivy a uctivy voci inym ludom 🙂

baileysa
23. led 2008

...aby bola so sebou spokojna... 😵

iza
23. led 2008

slušnosti a čestnosti

lenka78
24. led 2008

Zodpovednost,mudrost,no hlavne prava krestanska viera.
No vela z tychto veci sa neda naucit,s tym sa treba narodit.

noangel
24. led 2008

vzhledem k tomu ze cekam chlapa tak jednou z nejdulezitejsich veci bude samostatnost

mmmateska
24. led 2008

Aby žilo a užívalo a né jen přežívalo 😀

iivusja
24. led 2008

Sebeúctu, čestnost a zodpovědnost 🙂

smoulinda
24. led 2008

TENIS 😀 naše Katrinka bude tenistka, vydělávat tvrdý prachy a bude mě a tatínka brát na turnaje 😀 aspoň se konečně někam podívám 😀 Australian Open, Wimbledon, US Open, French Open, všude nás budou znát 😀
A jednoho krásnýho dne si zahraje exhibiční zápas s Vaidišovou a dá jí na prdel 😀

kristi
autor
24. led 2008

super, golf je taky dobrej 😀

karotky
24. led 2008

Tak já bych z Adama chtěla vychvat slušného člověka s troškou drzosti,protože bez ní se člověk v dnešní době neobejde. 😅 Pak bych byla ráda,aby si nás(jakožto rodičů)vážil a nehazardoval se zdravím(drogy,alkohol,cigarety,skoky do neznámé vody).Budu ráda,když ho budu moct odvést do 1.třídy a moc ráda bych se dožila(třeba 😉 )jeho sourozenců,svatby a dětí. 😵

geegee
24. led 2008

Ja by som chcela dat svojim detom do zivota korene a kridla 😵

anta
24. led 2008

smoulinda, máš to krásně naplánovaný 😀 😀

caira
24. led 2008

tak ja doufam, ze nase Phoebe bude umet plynule oba dva jazyky, dal aby si verila, byla tolerantni a mela odvahu se ozvaz za svoje prava ..a manza chce Phoebs vest ke sportu 🙂 ..takze takovi nenarocni rodice... 😀

ela.masa
25. led 2008

ahoj tak snad sa mi to podari aby mal uctu sam k sebe a poznal svoje klady aj zapory a verim ze potom dokaze to iste voci ostatnym.verim tomu ze pokial je clovek vyrovnany so sebou dokaze ostatnych chapat mmmateska super to sa mi paci