icon

Co s kočárem, když jdu do obchodu?

boobinka
28. dub 2009

Maminky, poradte... bydlim na vesnici, takze nemam zkusenost.
Potrebuji si do mesta nakoupit a do vsech obchodu nemuzu s kocarkem nebot se nevlezem 🙄
Kdyz zaparkuji pred obchodem, bojim se, ze mi ukradnou kocarek, kdyz si ditko vezmu do klokanky neunesu tasky... Jak to resite vy ?

sisstin
28. dub 2009

boobinka: já prostě do takovejch obchodů s kočárkem nechodim..a jdu tam sama, např. krám s oblečením, jinak ti asi neporadim 😝

boobinka
autor
28. dub 2009

praveze jsem vzdy s nekym byla, tak jeden hlidal venku...

sisstin
28. dub 2009

boobinka: tohle asi nijak nevyřešíš 😉 bud půjdeš s někým, nebo si zajistíš hlídání...a nebo prostě smůla 😔 já se nevejdu do spousty obchodů 😒 ale stejně nerada chodim nakupovat s malym..max. tak do obchodáku, to se ještě dá 😉

kristi
28. dub 2009

no, jit jinam nebo si kocarek aspon nechat uvnitr ochodu

mobina
28. dub 2009

Boobinko my do obchodů, do kterých jsme se nevešli, přestali chodit. U některých jsem ho nechávala v kočárku venku, ale to na něj je perfektně vidět a jsem v krámě minutku.
U vás bych to asi vyřešila zámkem na kola, pokud se bojíš krádeže 😉

ilci
28. dub 2009

jo, taky kam se nevlezu, s kočárem nechodím
a když mám pak hlídání, nestačím obrážet obchody 😀

martinka79
29. dub 2009

já jezdím do města na velký nákup autem a s kočárkem do obchodů chodím min. většinou jdeme s MM, já mohu nakouknout do obchodu, on je venku. jinak vjedu tam kam se vlezu, kam ne tak kočárek nechávám venku pokud to je nutné a prdelín jde s mnou, ale na ruce s ním stejně nic nevyberu, takže to je o ničem. 😀 Já nakupování neholduji takže mi to nevadí.

binki
29. dub 2009

boobinko, asi choď s kamoškou..., taky nejdu, kam se nevejdu s kočárkem, většinu času nakupuju a vyřizuju sama. 2x se stalo, že nechtěli, abych jela do obchodu (drogerie a cukrárna) s kočárkem, abych ho nechala venku, odmítla jsem. i na letišti cpu kočár na záchod se mnou, abych viděla, kdo se okolo motá 😀

peppapig
29. dub 2009

Tak me napada kopit novy mensi kocarek (takovou tu jednoduchou levnou buginu, jen prave pro tyto nakupovaci dny) anebo posadit malyho do trikoly s tyci a nakup do batohu na zada. My kdyz jsme bydleli na vesnici v pohode jsem nechavala kocar venku (podle potreby,moc lidi v obchode, mala kracela atd), mela jsem pocit jistoty, protoze jsme kde koho znali a navzajem. Zalezi na tobe 🙂

skurinka
29. dub 2009

aho bobii-jsem mela stejny problem tak jsem koupila jinej kocar takovou tu polohovaci buginu je to i pro uplne miminka a mohla jsem jezdit.

peppapig
29. dub 2009

Jaj, kde jsou ty casy, kdy nas maminy nechavaly v kocarech pred obchodem, vesele si sly nakoupit a miminkam ke spanku pomahal stekot privazanych psu cekajicich na sve panicky 😵 aaach....v dnesni dobe by to uz neslo

martinka79
29. dub 2009

mám polohovací golfky pro děti od 6měs. ale i tak nevjedu všude. 🙂

sylvar
29. dub 2009

já bych holt nešla do krámu, kam nemůžu s kočárkem 🙂 ale lehčí menší golfky jsou řešení, třeba jen na ty nákupy

peppapig
29. dub 2009

http://www.mothercare.com/gp/product/B001NWCEL2...

martinka, ja jsem mela na mysli spis takovouhle jednoduchou buginu 😉 , prijde me extra mala, ze by se vlezla i do nejmensih odchudku v nejmensi vesnici 🙂

skurinka
29. dub 2009

http://hauck.de/de/untertyp.asp?PLID=1&BID=1&KI...
tak ja jsem tenkrat koupila tenhle

sylvar
29. dub 2009

já mám tenhle na nákupy po obchoďáku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=18316929&tab=2 a stačí, i ven ho sem tam beru,ale malá už nekočárkuje skoro vůbec,ale je lehký, úzký, vejde se všude 😉

peppapig
29. dub 2009

Ja myslim, ze je lepsi koupe nejakeho levneho vozitka a vyrazit do obchodu, do ktereho chci ci musim nez cekat na doprovod kamaradky, hlidani ci byt odkazana na alternativni obchod, zijeme preci ve 21 stoleti 😉