Co znamená sen o menstruaci během těhotenství?
Zdravim holky,
Zobudila som sa lahko vydesena, tak ma berte s rezervou prosim.
Som v 16tt a dnes sa mi snival divny sen. Ze som bezala na wc a kricim kamaratke ze dostala som kramy. Krv si nepamatam ale len to ze je na tom nieco spatne. Potom som sla na wc pozriet a nic tam nebolo. No a od rana sa bojim co ten sen znamenal? Mozno nic ale vydesil ma. O jedno miminko sme prisli a vtedy sa mi snivalo ze vidim na plienke krv.
Prosim iba o slusne komentare, uvedomujem si, ze to znie asi absurdne.
Nic neznamenal bol to iba sen. Ten strach mas v podvedomi a premietol sa ti do sna to je vsetko.
To bude pravděpodobně potlačený strach ze ztráty předchozího miminka.
Žádné proroctví bych v tom nehledala.
Viděla bych kombinaci dvou věcí: v těhotenství bývá častá nějaká forma vytoku: možná fyzicky cítíš ten a hlava si to spojila.
A druhá věc je samozřejmě strach. Držím palce, ať je toho strachu co nejmíň a ať vše jde, jak má.
Tak to je zrovna docela známe, že v těhotenství se zdají šílené a děsivé sny. Ale nic to neznamená, žádný sen není věštba. Jen mozek pracuje.
Me se dneska dvakrat zdalo o zubni pohotovosti a pak jsem do toho jeste dostala ve snu kramy.Zuby me neboli a taky jsem to nedostala.Klid 🙂
Do snu se promítají tvoje pocity co zazivas přes den.. vzhledem k tomu; ze to už jednou nedopadlo … podvědomě se toho bojis … a promítá se ti to do snu …me se několikrát po porodu zdálo, ze jsem usnula s miminem v posteli (přenesla jsem do postýlky, ale jak sem byla ko a total unavená ) a pak jsem ji tam už vzhůru zoufale hledala … bála jsem se ze jsem jej zalehla, nebo “schovala” pod perinu… vše ok .. nic se nestalo …jestli te to uklidní .. ale sen fakt živý až reálný a opakoval se
Když jsem byla podruhé těhotná okolo 36tt nebylo mi moc dobře, přišla jsem si jako po těžkým flámu , na kontrole u doktora ale všechno v pořádku tak jsem jela domů...a pak se mi zdál v noci sen, že jsem se probudila a moje mrtvá babička mě držela v posteli za nohy a křičela na mě, že do žádné nemocnice nepojedu...
Probudila jsem se celkem vyděšená a hlavně mi nebylo stále dobře, malý v břiše hrozně kopal, vypadalo to doslova že se chce dostat ven...
Jela jsem teda do nemocnice, na to co se dělo pak už nerada vzpomínám.... akutní preklampsie , nefunkční ledviny, ředění krve, tlak 240/160 , okamžitý porod...tlak se nedařilo srazit ani následující týdny...kdybych do nemocnice nejelax ani jeden z nás tu není...
Dost dlouhou dobu jsem nemohla přestat myslet na to, proč se mi to zdálo...proč mi říkala, ať do nemocnice nejezdím.
Jediný co mě napadá, že ho možná chtěla k sobě?
Čekala jsem a druhým těhotenstvím, protože nám doma umírala na rakovinu, měla jsem v té době roční dítě, příjemný to nebylo, nechtěla jsem aby ji bylo líto, že druhé dítě nikdy neuvidí....

Mě se často do snů promítá to, čeho se zrovna bojím nejvíc. Mohla sis takový sen "přivolat" tím, že už jednu bolavou vzpomínku máš.
Zkus se uklidnit, stres ti škodí nejvíc. 🍀