icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

beruska2x
autor
7. čer 2009

Andele a demoni..

patricia1971
7. čer 2009

ahojte moje 🙂
tak oslava dopadla super,len Lili bola stále jačanda,asi zub,lebo kuse mala prstík v ústach,aj málo spala a dnes bola ráno hore o 5!!!!skoro ma jeblo,nervy som mala v riti,aj cez den málo spala,teraz je s M vo vani,tak snád rýchlo potom zaspí,lebo už nevládzem ☹ a torta bola super, zajtra hodím foto 🙂 .....a ešte niečo,v piatok ked sme tam prišli,tak M išiel kosiť trávu na kosačke aj s Lili a ona na nej zaspala 😝 ale ked zastavil tak sa zobudila,no komédia nou.....baby a ona normálne už chodí,taká je zlatá,no občas ešte capne,ale v kuse chodí,no tešte sa,je o des,som v kuse v strehu a dosť ma to unavuje 😝

erika107
7. čer 2009

a aky zaner to je?

beruska2x
autor
7. čer 2009

no tak hlavne ze jste to pati prezili ne?? 😀 😀 😀 my budeme slavit v patek, bracha ma narozky a ve ctvrtek dela maturitu tak snad se mu postesti a dopadne to dobre 😉

beruska2x
autor
7. čer 2009
patricia1971
7. čer 2009

sasi a dala si nejaké loto????myslím v piatok po tých sračkách doma 😵

berus no super večer,normálne ti závidím 😵

eri a to chce ísť robiť muž inde????tam to neni dobré????

idem vybrať jačandu z vane, už tam vreští a M už nevie,čo s´nou,ale ešte prídem 🙂

beruska2x
autor
7. čer 2009

eri a co L dela???

erika107
7. čer 2009

ahojcek pati: tak to som rada ze to dopadlo suprovo...nas to caka za 2 mesiaciky uz premyslam ako to zorganizovat lebo do bytovky to bude des vsetkych naaraz nacpat tak to budeme robit na etapy 🙂 ... juuuj vies co by som dala zato keby mi maly aspon 4nozkoval? nevies si ani predstavit ... ostatne maminy sa ma stale pytaju este nestvornozkuje a nechodi proste desna otazka ktora ma nervuje ... no co mam robit ked je raz taky ze zaital nic z toho nerobi co ho mam zabit preto? uz sa tesim na fotecky narodeninove

a inac musime sa pochvalit dnes vecer zaspaval sam v postielke normalne zazrak

beruska2x
autor
7. čer 2009

eri kasli na ne, se v zivote jeste nachodi .. Sima se taky jen plazi a neleze na 4 😉 😝 v utery jdeme do paradny tak jsem zvedava...

erika107
7. čer 2009

no ja ho stale tlacim dotoho aby zmenil robootu lebo je tam desny pristup sefa musi robit stale nadrabky a pritom to nema platene,,, a ked nejde tak mu bere z dovolenky proste vseliake cachre machre a ktomu na zmluve ma iny plat a dostava iny ... uz ma to prestava bavit a este ktomu aj dialka od nas

saska.t
7. čer 2009

caute kocky vikendovacie 😀

pati - nie nehrala som nic a tiez som ko kedze noc bola strasna a jacanda jacala celu noc a den 😠

beru - to bud rada ze sa az teraz zacala pretacat u nas to bolo uz v 5 mes. a bola to katastrofa kedsa nevedela vratit na chrbat ale docela rychlo to odznelo a prestala sa domahat spätneho otacania bolo to cca.2 tyz.
Inak ten film ti zavidim tiez by som ho chcela vidiet takze dufam ze coskoro pride na DVD

eri- mala si pravdu dorazili 😉

beruska2x
autor
7. čer 2009

hm R taky menil praci kdyz jsem otehotnela aby si nas uzil ..

beruska2x
autor
7. čer 2009

hm taky doufam ze ho to brzo prejde, byla jsem u nej snad 7x za noc 🙄

no holky ja tento tyden moc asi nedorazim, budu po vecerech delat dortik ve stredu upect a ve ctvrtek zdobit 🙂

erika107
7. čer 2009

no a zabudla som napisat co tam robi ... je predajca a navrhuje kuchynske linky alebo ako to napisat ... a predava spotrebice

beruska2x
autor
7. čer 2009

hm tak eri to mas doma aspon kraasnou linku ne?, to ti zavidim snad taky jednou budu mit dle svych predstav 😕

erika107
7. čer 2009

berus: a prekoho budes zase piect? ja som dnes robila taky lenivy dortik kupila som korpus a plnku praskovu napatlala a potom som to posypala orechami bol fajny :o))

patricia1971
7. čer 2009

eri kašli na každého,ved on vie,kedy začne loziť,neboj,príde to,jemu ten mesiac v brušku chýba,to musís stále zatial odrátavať 🙂

erika107
7. čer 2009

beru: v ziadnom pripade nemam vyse sto tisic na novu linku :o)) nasi povedali ze ked budu dedit tak kupia novu :o)) ... ja nebyvam vo svojom byte ale u roddicov moja

erika107
7. čer 2009

pati: a co dostala malinka k narodkam :o)) aby som sa inspirovala lebo neviem co mam kupit trdielkovi nasmu

patricia1971
7. čer 2009

berus teda,ale aspon na chvili sa snad zastaviš v týždni....zajtra ti hodím foto,akú mala Lili tortu,bola krásna a hlavne chutná,ešte teraz sme dojedali...od M teta super pečie 🙂 ja piec už nebudem,aj tak sa mi to nedarí 😝

saska.t
7. čer 2009

eri - presne ved je predcasne narodeny tak co chces kazdy ma svoje tempo... vsetci hovorili ze v 10 mes sa ma dieta posadit pevne, stvornozkovat a moze sa postavit a my sme vsetko urobili v jednom tyzdni z dna na den tak urcite to pride aj u vas 😉

berus-zasa to tu budes flakat? ☹

erika107
7. čer 2009

sasi: tak vies maly mi este ani pevne nesedi lebo na rehabkach mi zakazovali ho davat sadat tak teraz ma ten chrbatik oslabeny este ...ale ako je na 4 tak sa mu zpevnuje tak aspon nieco ...

beruska2x
autor
7. čer 2009

jeee nebojte tak vazne to nebude, budu pect brachovi, udelal jsem marcipan tak to chci potahnout a krem udelam ze slehacky a bile cokolady a piskot mramorovy,, tak jsem zvedava jen jesem nekoupila ty barvy potravinarske a vuubec nevim jak to ozdobit, jakou figurku mu tam dat 😅

patricia1971
7. čer 2009

eri od nás to autíčko a od ostatných peniažky....sme to narátali že 390 EUR,takže aj dosť...ale svokrovci sú bohatí,tak jej každý z nich šupol 100 EUR.....no tak zajtra idem kuknúť nejakú banku a chceme jej dať všetky peniažky na termínovaný vklad,lebo už má doma dosť našetrené a nech sa jej to aspon trošku úročí 😵

erika107
7. čer 2009

berus tak ty si hotova cukrarka :o)) sikovna potom odfot a hod do albumceka

patricia1971
7. čer 2009

eri ale malý sa to všetko naučí,aj ked neskor,musí na to prísť sám a nie ho nasilu učiť,neboj,on to zládne 😵

erika107
7. čer 2009

pati: tak to krasne dostala peniazky :o)) ... ja vobec netusim co mu mame kupit ... moji rodicia mu uz kupili retiazku na rucku a oblecenie sice v predstihu ale tak ked sa to teraz uz zide na nosenie tak to nebudu predsa susit v suflikoch .o)) tak uz to nosime :o)) a som hrozne zvedava co mu kupia svokrovci lebo penazi maju dost maju jedine vnuca a neako neinvestuju do maleho ...

a inac sa musim pochvalit starych som uz nevidela asi mesiac xixixi ... a oni u nas doma neboli minimalne 3 mesiace ak nie viac

saska.t
7. čer 2009

eri - ja som malu tiez nikdy nedavala sadat je to dokonca zakazane a vidis doslo to samo od seba tak len pekne cakaj ...

pati- tak to ste slusnu kasu vybrali 😉

beru - no to som chcela pocut ze to nebude take vazne 😀

erika107
7. čer 2009

no budeme cakat kedy sa to nase chlapisko rozhybe :o)) a potom to oslavim veru aj stamprlou :o)) i ked nepijem :o))

beruska2x
autor
7. čer 2009

no ja chci malemu k roku koupit odrazedlo, dreveny vlacek, zupan, a jeste uvidime, 😉

Strana