icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

pancake
18. lis 2009

moj dusi rizoto len taky fukot s rajcinou aj teraz na veceru. a ma aj na zajtra.
a zajeda to pernikom co som vcera robila s domacim dzemom a cokoladou. ale bez cokolady. uz len cakam kedy si spomenie na tu jeho hru strania prstov do krku, lebo dnes uz mame jednu taku za sebou. ☹ ☹ ☹

p.umyva riad a ja sa nudim.....

pancake
18. lis 2009

berus a co si malemu vsetko kupila? hod nejake napady.
ja zatial len deku vlacik thomas za 6 eur.
a chcem toto este:
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servle...

to pero sa naplni vodou a tym ze pise, tak sa ukazuju tie obrazky.ked to uschne tak sa moze hrat znova. a nic nezaspini. moze to pero aj do pusy davat. 😉

beruska2x
autor
18. lis 2009
beruska2x
autor
18. lis 2009

zuzi koupila jsem velikansky auto - michacku na beton a je funkcni, da se tam smichat voda a pisek, ma asi 70cm fakt veliky..
tyhle mag, ale ne zvirata ale auta a letadla http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=163...

a http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=160...

http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=917239

beruska2x
autor
18. lis 2009

pak jsem mu koupila 2 ticka, mam pro nej jeste BoSH stul s naradim a motorovou pilu, asi neco dam brachovi at mu to da... nejak jsem to prehnala 😅

beruska2x
autor
18. lis 2009

jo a to pro nej mame jeste ten nabytek, jezis to me R zabije 😅 😅 😅 😅 😅 😅

beruska2x
autor
18. lis 2009

ty jo to je sikulka, to Sima tolik zviratek jeste neumi 😅 on spise je na ty blbinky, to se nauci hned, ksichtiky 😝

malej je fakt bourak 😉 😉 😉 😉 😉 😉

beruska2x
autor
18. lis 2009

ja mu tam jdu hodit varit jidlo, hned jsem tu 🙂

saska.t
18. lis 2009

zuzi presne ako keby som malu videla tiez to robi presne ako maly uplne podareny ale sovu ma este nenapadlo naucit dobry tip ale vieme tygra a hada 😀 😀 maly je fakt chutny 😉

beru ty mas nakupovaciu maniu 😀 ale krasne veci si kupila, ja idem tiez chcem pre malu uz riadiky a tu tabulu kde moze pisat a ked ju potrasies tak to zmizne a moze od zaciatku kraslit akurat to nemozem zohnat 😒 a este chcem nieco na rozvoj no to bude zasa palka 😀

beruska2x
autor
18. lis 2009

no ja v krame vzdy uplne zapomenu co uz mam koupeny doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

saska.t
18. lis 2009

boooze baby uz sa blizia vianoce 😀
inak vyzera to tak ze nasi pridu na vianoce som im poriadne vynadala a asi to pomohlo, moja sestra sa radsej neozvala asi sa bala ako by som ju doje.... 😀

patricia1971
18. lis 2009

ahojte 🙂

patricia1971
18. lis 2009

no mne tu nejde nič otvoriť,takže budem komentovať až zajtra 🙂

no vianoce sú už fakt pomaly tu a ja nemám ani predstavu,čo komu kúpim 😀 😀

sasi super,že vaši prídu 🙂 🙂

beruska2x
autor
18. lis 2009

cusik pati 😉 😉 😉 😉 😉

patricia1971
18. lis 2009

beruus zase varíš???? ja už na to kašlem 😀 😀 😀 😀 😀

saska.t
18. lis 2009

pati ahoj

inak kocky to moje vyhadzanie na kozi sa opät zhorsilo a nic nezabera a este to aj postupuje a najblizsi termin u Dr. je za tyzden 😝

patricia1971
18. lis 2009

berus no podarilo sa mi to otvoriť,sper hračky 🙂 🙂 🙂

patricia1971
18. lis 2009

sasi ahoj,no to je blbé a aj ťa to svbrí????? 😕 😕 😕 😕

saska.t
18. lis 2009

pati niektory den ma to svrbi a niekedy vobec 😅 uz to mam vsade nie len na dekolte 😝

beruska2x
autor
18. lis 2009

no varim, neco jist musime i malej 😉 co mam delat.. me vubec nenapadaj zadny jidla co muzeme jist vsichni 😕

patricia1971
18. lis 2009

no veď toja som už tiež z toho zúfalá ☹ ☹ ☹ ☹ tiež len vymýšlam,čo večne variť 😒

beruska2x
autor
18. lis 2009

ja delam malemu bramboru s kapustou a hov. masem a my meli br. kasi a kapustovomasove karbanatky a ted nevim co dal 😕

patricia1971
18. lis 2009

sasi n to je blbé,to bude asi nejaký lišaj,snáď to prejdee 😵

bers ja som varil cez víkend také zapekné kuracie prsia s broskyňou a syrom a zemiaky,aj malej to chutilo,len jej som to tak jemne pomixovala 😵

kisska
18. lis 2009

ahojte, zuzi to je dobra kombinacia 😉 😀
ja som dnes maleho obabrala, ze zjedol aj sosovicu, uvarila som ju len s bobkovym listom, pridala som zemiaky a ked sa uvarilo, tak som tam priliala trochu mlieka a mixla som to. Dal si aj s fasirkou, len sa tak prasilo 😉 takze nakoniec to boli supky, co mu vadili v sosovici... truhlik jeden

sasi tak taka kombinacia jednoducho nemoze byt zla 😉 😀 inak ja by som zvieratka kupit nemohla, lebo maly by z nich najprv postavil zoo a ci by mu zvysil cas aj na jedenie, to nikto netusi 😒 staci, ked sa zabava s pismenkami 😀

inak s tym rozdelenim cz a sk je dobra hlupost, ved kto nechce, aby mu tam prispievali aj z druhej strany Moravy, tak to zverejni len na svojej strane. A dievcata, ktore nerozumeju sk alebo cz, predsa tieto temy necitaju a neprispievaju..

patricia1971
18. lis 2009

ahoj kiss 🙂

saska.t
18. lis 2009

jaaaj baby to je asi nas spolocny problem tiez neviem co varit pre nas spolocne ale ta husta polievka nam isla vsetkym a kuracia tiez akurat malej to vzdy zahustim bud ovsenymi alebo cestovinou alebo pohankou a mam hotovo, zajtra nevarim vobec a mala dostane rybaciu hippku straaasne jej chuti
dnes mi odisla friteza tak som bola nasrana a to som isla smazit kuracie kusky takze musim kupit novu a pred 2 tyz. vysavac tak teraz sme s D dosrany nech sa nam nepokazi pracka 😅

patricia1971
18. lis 2009

sasi tak mne odchádza práčka 😀 😀 😀

ja som dostala od tety celú tehlu tvrdého syra,tak asi mojim urobím vyprážaný syr a hranolky a tatársku....mňam a jasné že si dám aj ja,milujeme to 🙂 🙂 🙂

saska.t
18. lis 2009

pati ja tiez milujem vyprazany syr ale tu taky nedostanes a tie ostatne su neni chutovo dobre na vysmazanie 😝

patricia1971
18. lis 2009

sasi to tam nemáte iný syr?????je aj dobrý encián,ešte dotoho šup šunku a mňmka je hotová....no ale j ti pošlem jednu porciu,dobre????? 😵 😵 😵 😵

Strana