icon

Děti ve znamení štíra

jasminy
26. dub 2013

Naše dcerka je hodně živé dítě, dost tvrdohlavá, prosazuje si svoje, umí být hodně vzteklá. Je chytrá, mluví hezky. Většinou bývá hodná a poslechne, jen má někdy dny, kdy prostě nechce.
Jaké jsou vaše děti narozené ve štíru?

speedygon
27. dub 2013

Lenička je taky štír a povahově je stejná, jako ta tvá, až na opožděný vývoj řeči. Ale tedy ukecaná je, pouze "po svém" 🙂

topkat
27. dub 2013

Tak my mame doma zatim jen pulrocniho stirka a jsem zvedava na jeho povahu. Musim priznat, ze prave z toho znameni mam trosku obavu 😉...tak uvidime 🙂

maylis
27. dub 2013

Zkuste si udělat dětský horoskop zdarma - http://www.horoskopy-online.cz/ , teď už je sice kratší, než býval, dělala jsem ho před pár lety pro své tři neteře a neuvěřitelně to sedělo, ale nejsou to štírky 🙂

monad
27. dub 2013

@topkat neboj, jsem taky štír a když je v dětství vše jak má být, tak bude vše ok.. 😉

monad
27. dub 2013

@maylis dětský tam ale není.. 😒

maylis
27. dub 2013

ale je, stačí se podívat do seznamu vpravo - http://www.horoskopy-online.cz/detsky-horoskop-...

wendulla
27. dub 2013

@jasminy přesně taková je naše Sofie a samozřejmě je to štír. Začíná si prosazovat svoje víc a víc, ale jinak je moc hodná a bystrá 🙂

tepete
29. dub 2013

taky máme jednu štíří slečnu, je šikovná, ale má svoji hlavu, zatím jí jsou jen 4 roky, ale očekávám, že "konflikty s matkou" budou narůstat... 🙂 🙂 🙂

ajleenka
30. dub 2013

Taky máme doma štírku. Není to snadné, ale už jsem se naučila, jak s ní komunikovat, aby člověk předcházel konfliktům. Ano, je velmi temperamentní, má svou hlavu a potřebuje, aby vše bylo podle ní. Je jí všude plno. Ale věřím, že to prostě k tomuhle věku i trošku patří.

katchula
6. kvě 2013

Taky máme doma štíra, ale kluka, je mu 4,5 roku. Taky je tvrdohlavý, nejradši by nám všem poroučel co a jak bude, je neuvěřitelně ukecaný, vše ho zajímá do podrobností a od miminka je hodně živý, chvíli neposedí, je hlučný. Ale navíc je i hodně citlivý, špatně si zvyká na nové věci a je šíleně vybíravý v jídle. Na mě teda celkem komplikovaná povaha, ale je to naše sluníčko, samozřejmě 😉