Difuzér na Vincentku. Jaké máte tipy a zkušenosti?
Dobrý den,
máte někdo difuzér, do kterého je vhodné nalít a pasivně tak inhalovat Vincentku?
Předem děkuji za tipy 🙂
Ahojky, máme nebulizer Omron, napsala nám ho alergoložka, v podstatě na první návštěvě. Syn má jen časté rýmy a kašle, takže žádné extra potíže. A myslím,že to pomáhá.
@rozitta Omron máme, ale teď bych chtěla pořídit difuzér. Abych ho mohla zapnout, Vincentka se rozptýlí po pokoji a děti si v tom můžou hrát a ani o tom neví 🙂
@kexina děkuji za odpověď 🙂 Jak dlouho už Vám takto funguje?
Holky, a mají ty difuzéry poznatelný efekt?
@meggie12345 Zatím druhou sezónu.
@2veverka Za mě ano, pouštím na cca hodinu, když syn jde spát, a potom ještě v průběhu noci, když se mi zdá, že špatně dýchá (včera v noci si třeba řekl sám, že to chce zapnout). Stačí obvykle půl hodiny a takové to chrápání z rýmy se zklidní.
Prosím, dnes jsem si difuzér vyzvedla🙏
Jaké kupujete olejíčky? Koukám po netu x značek a kvalit .. mám doma malé děti tak nechci aby dýchaly nějakou chemii.
Do difuzeru bych vincentku určitě nedávala, to je nesmysl a nemůže to mít účinek. Vincentku dávám do inhalátoru, tam je to o něčem úplně jiném. Difuzer u nás pří rýmě a nachazení jede denně, ale dávám do něj oleje z Nobilis Tillia např. Respirant nebo Druhý dech.
@2veverka my mame tento: https://www.pilulka.cz/inhalator-kompr-omron-c2...

Máme z Lidlu. Dávám Vincentku i odvary z bylin a v pohodě.