icon

Dlhé vlasy, lámavé konce, čo s tým? Stríhať?

beatkasl
28. zář 2016

Zdravím holky,
mam velmi dlouhé vlasy a mam problem ze mi velmi mastneju a celkově se mi vlasy a konceky lamu. Rozmyslala som aj nad tym ze zkrátit no neviem. Co vy na to ?

Dlhé vlasy, lámavé konce, čo s tým? Stríhať?Dlhé vlasy, lámavé konce, čo s tým? Stríhať?Dlhé vlasy, lámavé konce, čo s tým? Stríhať?
panickatlamicka
28. zář 2016

Smarja, to ti nestacily odpovedi na verejne zdi? 😁

beatkasl
autor
28. zář 2016

stacili ale tak zaujima ma aj nazor dalsich holek 🙂

panickatlamicka
28. zář 2016

@beatkasl dalsi holky tu nejsou 🌷.

astyna
28. zář 2016

no tak je ušmikni, pokud je nestříháš pravidelně, tak ty konce budeš mít jak myší ocásky...

tery_s
28. zář 2016

zkrátit minimálně do půlky zad, vlasy bez objemu, bez formy. Absolutní hrůza, takhle nevypadají hezké vlasy, ale přerostlé a neudržované. Tohle snad nemusíš slyšet od tolika lidí, pokud máš soudnost, vidíš sama jak to není hezké.

mafeska
28. zář 2016

ostříhat do půli zad aspoň, na mě to působí přerostle a neupraveně, prostě už je to moc

sinkosasa
29. zář 2016

Mě osobně se to nelíbí, vypadá to jak ocas od koně.
Určitě bych to ostříhala třeba do rovinky. Vlasy by to posílilo, tobě by se odlehčila hlava a myslím si, že by to vypadalo lépe. Střihla bych to po začátek fialového pásku na tričku. Ideální délka. Cokoliv s tím uděláš.

verca38
29. zář 2016

Urcite bych zkratila nejmin o polovinu a nechala treba postupne sestrihat 😉

sinkosasa
29. zář 2016

Doporučuji kvalitnější kosmetiku. Každému sedí něco jiného, dnes je na trhu toho hodně, věřím, že najdeš něco, co ti bude sedět.
Já jsem sama bojovala s mastnýma vlasama, když byly krátké, tak to šlo mýt je denně, nezabralo to tolik času, hned to bylo suché.
Teď mám vlasy delší, cca po ramena. Vyřešila jsem to tím, že jsem si nechala udělat melír. Vlasy to vysuší. Tolik se nemastí.
Dobrou zkušenost mám se značkou Wella. Nakupuji pravidelně jejich šampony, oleje.
Šampony střídám.
Teď si myju vlasy co 2 den, co třetí, podle toho jak jsou jeté. Melír udržuji. Pravidelně (co měsíc) chodím k holiči. Jednou mě stříhá, další měsíc mi dělá melír a pořád dokola.