icon

Dlouhodobé hlídání pejska v Praze nebo Krnově

saraca
2. dub 2022

Ahoj, je tu někdo z Prahy nebo Krnova, kdo by byl schopny pohlídat menšího pejska zhruba na půl roku? Budeme rekonstruovat barák a já jsem nyní na rizikovém těhotenství. Pejsek je hodný, poslouchá. Cena domluvou.

bara88
2. dub 2022

@saraca a jako kvůli tomu že rekonstrujete a máš rizikové nemůžeš mít doma malého psa?snad tak jednou nedopadne i to dítě co čekáš, když nastane nějaký problém

mia255
2. dub 2022

Tohle asi nepochopím. My máme psy dva, já byla tehdy na rizikovém, v jedné místnosti(zbytek byl v rekonstrukci) a zvládla jsem to. Co když bude mimino náročné po porodu? To se psa zbavis úplně? Týden/dva hlídání chápu ale půl roku jde úplně mimo moje chápání...

mia255
2. dub 2022

Jinak podle cen hlídání psů si příprav cca 200kc*180 dní(a to je ještě levná sazba za hlídání) .

saraca
autor
3. dub 2022

@mia255 Děkuji za odpověď ale prosím kritiku si nechte příště pro sebe. Postačí mi odpověď, nebudu tady obhajovat celou situaci.

saraca
autor
3. dub 2022

@mia255 Dobrý den, já se neptám jak jste to měla vy a ani na to, coby kdyby. Protože to byla Vaše situace a ne má. Položila jsem jasnou otázku. Tak buď se držte jasné odpovědi nebo to raději nekomentujte s uštěpačnými připomínkami. Tohle zase nepochopím já.

saraca
autor
3. dub 2022

@bara88 Jak už jsem psala, nebudu tady rozebírat celou situaci. A bylo by fajn, kdyby jste se tady chovaly alespoň trochu slušně. Chápu, že by Vám k pochopení pomohlo, kdybych vám tady vypsala 5 listů mého příběhu, ale nemám tu potřebu. Ptám se, čekám pouze odpověď na otázku a ne uštěpačné připomínky.

saraca
autor
3. dub 2022

@bara88 a mio: tohle je v kodexu koníku. Jste na této stránce dlouho, tak zkuste býtvi pozitivní.

“ A pokud se přece jen dostaneš do situace, kdy je pro tebe těžké reagovat přátelsky a s dobrým úmyslem, raději nereaguj vůbec”.

mia255
3. dub 2022

Promiň v tomto být pozitivní neumím... Tedy, podle kodexu, hodně štěstí a dávej velký pozor komu pejska svěřis...

mia255
3. dub 2022

Jinak ještě ráda. Nehledala bych hlídání na anonymní sociální síti ale spíše na prověřených pejskarskych fórech. Tedy pokud ti na tvém psovi záleží. Anebo zkus nějakého důchodce, kterému umřel pejsek, nechce si pořizovat nového ale rád by na čas psi společnost....

mourovatakocka
3. dub 2022

@saraca Pes je jaká rasa, je zvyklý být v bytě i sám, nebo býval hodně na zahradě, co jiná zvířata, malé děti? Kde je jistota, že na konci léta vezmeš pejska zpět?

saraca
autor
3. dub 2022

@mia255 to je jasný, zatím zjišťuji jak to jde nebo nejde. Pravděpodobně k tomu hlídání nedojde, ale kdyby náhodou. Samozřejmě že první se to snažíme řešit tak, aby zůstal pejsek s námi. ( tohle by byla opravdu krajní nouze)

saraca
autor
3. dub 2022

@mourovatakocka pes je oříšek, zvyklá sama právě není. Je hodná na lidi i psy i děti. No svého pejska mám už xxx let a není to o tom zbavit se ho ale o tom, aby případně nebyl sám, když já tam nebudu. Dalo by se to řešit například smluvně. Zatím jen zjišťuji jestli je to vůbec realné. Tohle je samozřejmě až poslední řešení.

mourovatakocka
3. dub 2022

@saraca Já jsem sice teoreticky buď doma, nebo s dětmi venku, ale pokud by tu pes zůstal sám a něco ničil nebo třeba jen vyl, to by mi asi sousedi moc nepoděkovali... Kdyby to aspoň byla kratší doba, ale půl roku, to je teda hodně...

saraca
autor
3. dub 2022

@saraca naučená na venčení je, nečůrá doma. Je klidná.

saraca
autor
4. dub 2022

@mourovatakocka v pohodě, chápu. Děkuji za snahu. 🍀