icon

Doporučíte paní nebo slečnu na hlídání batolete v Praze?

slunickova123
5. únor 2015

Milé pracující maminky, obracím se na vás s prosbou o radu. Až bude mojí malé 18 měsíců, ráda bych se vrátila tak na 0,2 úvazku ( dvě dopoledne) do práce ( v mé profesi je to lepší vrátit se do práce dříve, proto s návratem spěchám). Potřebuji proto od vás doporučit nějakou osvědčenou paní nebo slečnu na hlídání, hlavně důvěryhodnou, spolehlivou ... Nebo doporučení agentury, která toto nabízí a máte s ní dobrou zkušenost. Do kolektivu jiných dětí ( jesle apod.) ji tak malou dávat nechci. Pokud máte nějakou dobrou zkušenost a doporučení, napište! Děkuji 🙂

00katka
13. bře 2015

@slunickova123 A od kud jste? Ja nabizim hlidani v Ceskem Brode.

slunickova123
autor
14. bře 2015

Pisu v uvodu ze jsem z prahy..

nov777
14. bře 2015

Me se nejvic osvedcil inzerat v novinach. Ozvalo se asi 15 lidi. Vybrala jsem tri na osobni setkani. A muzes si tim padem vybrat a vidis ji predem u sebe doma i s ditetem. Dohodnescosobne penize i dalsi podminky. Mam zkusenost s agenturou. Pani byla super. Ale v podstate veskere podminky uz byly dane predem agenturou a nic moc s tim clovek neudela. Treba mi prislo absurdni platit cestovne pani, ktera bydli pres cestu na sidlisti. 😉 Doufam, ze ti ty info k necemu budou.

00katka
15. bře 2015

@slunickova123 jee, pardon, jsem si nevsimla 🙂

marton
15. bře 2015

@slunickova123 ahoj,máme paní na hlídání,ale jen v odpoledních hodinách.Před ní jsme měli slečnu,která byla super,ale otěhotněla.Teď už budou malé 3,tak kdybys měla zájem,dám ti kontakt.Podstatné je taky kam by dojížděla.
Pěkný den

slunickova123
autor
18. bře 2015

@marton diky, posli mi ten kontakt kdyztak jako sz.

peggy_5
18. bře 2015

Ahoj, já hlídala asi 7 let všem kamarádům v Brně (herci a režiséři), hlavně jedné rodině, ale každý kdo potřeboval, mě zneužíval.. 😀 😀 ráda nabídnu své služby... otázkou je: jak často, na kolik hodin, kde a za kolik? 🙂 🙂 klidně sz.. 🙂