icon

Dotazník k diplomce - digitalizace státní správy

lnklp
Včera ve 14:26

Ahoj,
obracím se na vás s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku k mé diplomové práci. Zabývám se tématem digitalizace státní správy a zkušeností občanů s online službami státu – tedy například věcmi jako eRecepty, datová schránka nebo online podání na úřadech.
Dotazník je anonymní a vyplnění zabere přibližně 5 minut.
Děkuji všem, kteří se zapojí.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvApJ...

1pomnenka
Včera v 17:03

Promiň, na 5. straně jsem to vzdala, celé je to pouze o bezpečnosti používání digitálních služeb veřejné správy. Ke kvalitě poskytovaných služeb se nelze vyjádřit, nevypovídá to vůbec o ničem. A o kvalitu jde uživatelům především.

lnklp
autor
Dnes v 05:18
@1pomnenka

Promiň, na 5. straně jsem to vzdala, celé je to pouze o bezpečnosti používání digitálních služeb veřejné správy. Ke kvalitě poskytovaných služeb se nelze vyjádřit, nevypovídá to vůbec o ničem. A o kvalitu jde uživatelům především.

@1pomnenka Děkuji za zpětnou vazbu a za to, že jsi se dotazníku věnovala. Bezpečnost je jednou z částí, které mě zajímají, ale cílem práce je celková zkušenost uživatelů s digitálními službami státu. I tento pohled je pro mě cenný – právě rozdílné vnímání tématu je důvod, proč dotazník vznikl. Ještě jednou děkuji za čas.

drep
Dnes v 06:48

Vyplněno😉

lis6
Dnes v 08:13

Mě pojem digitalizace přijde hodně široký a chybí mi definice o co se vlastně jedná, jaké služby člověk využívá, ne všechny složky lze hodit do jednoho pytle, něco je povedené a něco vůbec

lnklp
autor
Dnes v 11:30
@drep

Vyplněno😉

@drep Moc děkuju 🙂

lnklp
autor
Dnes v 11:32
@lis6

Mě pojem digitalizace přijde hodně široký a chybí mi definice o co se vlastně jedná, jaké služby člověk využívá, ne všechny složky lze hodit do jednoho pytle, něco je povedené a něco vůbec

@lis6 Díky za komentář 🙂 Souhlasím, že digitalizace je hodně široký pojem a ne všechno funguje stejně. V dotazníku mi jde o celkovou zkušenost lidí s tím, co sami využívají. I taková zpětná vazba je pro mě cenná.