icon

Hledáte parťáka na vánoční balíček plný radosti?

hankapiiisek
5. lis 2023

Holky, tak mě napadlo jestli by někdo šel do vánočního balíčku se mnou? Šlo by o to si vzájemně nadělit nějakou drobnost která druhou stranu potěší❤️

garfa4
5. lis 2023

Hezký nápad 🙂 Jedna uživatelka tu před pár dny psala podobný, ptala jsem se jí, zda její iniciativa míří jen na uzivatelky MK, ale ještě nemám odpověď. Ty chceš "jen" sdílení zde mezi námi?

hankapiiisek
autor
5. lis 2023

@garfa4 Ahoj, nene může být i mimo. Bylo by fajn si udělat radost a někdo třeba nikoho nemá tak by ho to potěšilo.

garfa4
5. lis 2023

@hankapiiisek já takhle právě pomáhám jedné smutné mamince (není na MK), co se ne vlastní vinou dostala do složité situace. Jenže, jak to teď píšu, tak mi dochází, že by to stejně nešlo. Za svou situaci se stydí a nebyla by nadšená, kdyby někdo další věděl jméno, je tak specifické, že je snadno dohledatelna. Tak vlastně nic 😀 Pošlu ji něco opet sama, abych ji neuvedla do nepříjemné situace....

Ale nápad je to fakt hezký, je krásné i důležité dělat radost, pokud člověk může....

hankapiiisek
autor
5. lis 2023

@garfa4 asi nemám problém to poslat tobě pro ni.

garfa4
5. lis 2023

@hankapiiisek tak počkáme, zda se ti ještě někdo ozve a domluvis se s někým dalším. Já ještě ani nevymyslela, co jim (ona + 2 děti) poslat, abych se opět neopakovala....

fyii
5. lis 2023

@garfa4 taky znam jednu takovou maminku, od syna ze skoly a za situaci se stydi.. byt ocividne ma hodne hluboko do kapsy. Ja to resim tak, ze ji davam veci po detech, ale navlikam to tak, ze kluk ma taky rad dinosaury, jako nas a nas je obr, jejich prcek, takze to jeste vyuzije. Z toho je nadsena, takze to asi neprokoukla🙂

hankapiiisek
autor
5. lis 2023

Já tady mám plno věcí po dětech i hraček. Tak kdyby někomu něco udělalo radost tak písnete.

garfa4
5. lis 2023

@fyii to je od tebe hezky 🙂 Tohle jsou situace, kdyz je vhodne jednat jemne, aby se dotycna necitila špatně, takze to mas pekne vymyslene 🙂 Já to takhle navliknout nemůžu, naše děti se věkově vůbec nepotkavaji. Ale jednou jsem na ni právě "ušila boudu", abych získala adresu a poslala jim dárky pod stromeček, jelikož by pod ním jinak téměř nic neměli. Paní čekala úplně něco jiného a pak mi poslala tak krásnou zprávu, že mě naferovku rozbrecela 😀

hankapiiisek
autor
5. lis 2023

@garfa4 @fyii jste hrozně hodné obě ❤️
Loni jsem takhle posílala paní jídlo a tablet a vyklubala se z ní podvodnice.

fyii
5. lis 2023

@garfa4 no ja bych se nikoho nechtela dotknout, proste nekdy si clovek nemuze vybirat. Ja to jinak nosim co charity tady u nas, mam dost pekne veci, co doslouzi, nebo se nejak ponici davam brachovi do dilny na hadry. Na jednu stranu je to fakt skoda to jen tak vyhodit, spoustu veci mu siju, takze to je i original a ten kamarad mu to vzdycky tak obdivuje. No a kdyz mi zbyde vetsi zbytek tak tam i neco nakombinuju a je to novy, tak reknu, ze to neunosil. Ale oni chteji i dinosauri trenyrky🙂 to by me nenapadlo.. Ma o rok mladsi holku nez ja, takze to tam valime i s botama. Me teda silne nebavi nekde neco prodavat, pac to desetkrat premerovat na to nemam cas a asi ani chut, a takhle vim, ze to prijde do spravnych rukou.. Ja ted posilala balicek, jedne nasi zname k 85. narozeninam, co zije uplne sama, deti nema a ona mi pomalu brecela do telefonu, fakt byla hrozne prekvapena, ze si na ni nekdo vzpomel. tak mi to udelalo radost. Rikam si, az treba jednou budu stara baba, ze si na me nekdo taky rad vzpomene...

fyii
5. lis 2023

@hankapiiisek no to je proste svinstvo.. proto to jsem to radsi dala, tady u nas do charity pro soc. slabe. tam alespon clovek vi, kam to prijde. Ja teda nez posilat penize tak radsi kupuju konkretni veci, klukovi jsem do skoly koupila nejaky ten ortopedicky koberecek, pani ucitelka o nem asi pul hodiny basnila, ze jim mesto darovalo ten koberec, akorat byl dovetek, ze jeden pro tri tridy🙈 tak jsem jim koupila svuj.. jsou to prvnaci a ty maji preci mit cas jeste i na zabavu. Do skolky jim zase kupuju ruzne tvorici veci, pac toho maji stale malo a taky jsou radi.. Me se proste posilani penez nikdy neosvedcilo, ja mam radsi proste neco koupit a donest to, at to urcite prijde k uzitku..

hankapiiisek
autor
5. lis 2023

@fyii ona ta paní žije přes celou ČR a tvrdila že nemá před Vánoci ani na chléb 🍞

garfa4
5. lis 2023

@hankapiiisek tohle je fakt blbý, chceš někomu pomoc nebo udělat radost a dopadne to podvodem. Já bych za tohle fackovala, nesnáším tohle zneužívání něčí dobroty. Jak ses nakonec dozvěděla, že je to podvodnice?

@fyii věřím, že ta paní, co žije sama, měla radost. A člověk sám pak z toho má radost, že? Jinak mě se prodej nedaří a ani mě to nebaví, přesně, jak píšeš premerovani, dohady. Takže taky něco dávám na charitu.

hankapiiisek
autor
5. lis 2023

@garfa4 viděla jsem na Bazoši že poptává od více lidí a hlavně kupovala iPhone

ellyem
6. lis 2023

Na EMM byva vanocni kolotoc, je to super akce 😍. Letos se ucastnim podruhe! Maminky se zaregistruji a pak je nahodne vylosovano, kdo komu koupi darecek. Nick neni uveden, takze je to v tomhle smyslu anonymni.

mourovatakocka
Odpověď byla odstraněná
hankapiiisek
autor
6. lis 2023

@mourovatakocka To bych asi nechala na každém co chce komu darovat. Podle mě i maličkost potěší❤️

mourovatakocka
6. lis 2023

Vkládám znovu, tady na MK se občas vyskytují takové klenoty, ale napsat název celkem známého internetového bazaru je zdá se problém.
Holky já jsem třeba teďka dávala pryč nějaké větší hračky, dovezli jsme je paní, byla ráda, ač nemusela, dala nám za ně výměnou dvě másla 😊 Inzerovala jsem jako zdarma na @@@, měla jsem více poptávek. Záleží, co komu věnovat, ale kdo hledá, tak se dá najít na bazarech za odvoz nebo za slušnou cenu, nebo ne? Jak byste dělali balíčky? Z vyřazených ale použitelných hraček, nebo nové, nebo přímo na přání konkrétní věci?

hankapiiisek
autor
6. lis 2023

@mourovatakocka už sem na to odpovídala 😉

mourovatakocka
6. lis 2023

@hankapiiisek Já vím, jen aby to mělo smysl taky pro jiné :D
Já si právě říkám, že různé maličkosti sehnat není problém, pro toho, kdo chce a vyhledává na různých inzertních serverech. Tak jestli spíš není někde nějaký web přímo jako poptávky konkrétních hraček 🙂

hankapiiisek
autor
6. lis 2023

@mourovatakocka mě šlo spíš o to udělat radost třeba i maminkám, holkám bez dětí atd. Radost si zaslouží každý☀️