icon

Hračky po dětech, kam dáváte?

valasova
17. dub 2016

Chtela jsem se zeptat, kam davate hracky, se ktery mi si Vase deti uz nehraji? Nabizela jsem je detskym domovum a ty je nechteji. Poradte🙂

konoupek
17. dub 2016

My třeba máme v obci kontejner,kam se můžou házet nošené věci,jak po dětech ,tak co třeba člověk v šatníku už nechce.A můžou se tam právě házet i ty hračky.Vždy vyprané a čisté zabalím do igelitového pytle a je to.Určitě se tyto kontejnery najdou i ve městě. 😉

sara84
17. dub 2016

U nas je v ramci Charity obchudek, kde vezmou jak obleceni, tak hracky 🙂

bioneeds
Odpověď byla odstraněná
krystalka
18. dub 2016

Některé si schovávám třeba pro synovy děti.....sami jsme takhle měli s manželem schovaných dost našich hraček a hodně z nich užil ještě náš syn 🙂 ...a ty které nechci schovávat, tak buď prodám, nebo třeba předám kamarádkám a známým, co mají menší děti....taky se dají odnést třeba do nějaké čekárny dětského lékaře, případně zkusit nabídnout třeba v nějaké restauraci, kde mají dětský koutek....tam se jim prý hračky dost ztrácí, tak třeba uvítají nové....

stastnablcha
19. dub 2016

ahoj
vsetko co je nejako poškodene vyhodím.. a ked je nieco este pouzitelne tak to darujem dalej. aj ked, ked sa na to teraz z odstupom pozerám, tie najlepsie hracky by som si nechala, ale odlozene bokom, isto nie v detskej izbe.. este sa to moze pouzit. ked uz pre nic iné, tak ked príde návsteva s malým dietatom, más mu dat co na hranie...

suzina08
21. dub 2016

Přesně jak píše @konoupek existují kontejnery Červeného kříže, kam mohou přijít i hračky 😉 Seznam všech těchto kontejnerů najdeš tady http://www.textileco.cz/textileco 🙂 Já tam jezdím jednou za půl roku a vždycky je toho spousta. I když častěji z mého šatního, než ze šatníku dětí, to se totiž obvykle posouvá ke známým 🙂

konidana
21. dub 2016

Vhodné hračky dávám do naší školky - např. věci na zahradu (bábovky, lopatky, konvičky, ..) uvítají vždy. Dcerka měla asi 1 rok bárbínovské období, které pak rychle pominulo, tak bárbíny šly také do školky. Také zbytky shodných stavebnic jsem jim přihodila. Mají tam i knihovničku, tak tam mohu věnovat i knížky - leporela a pod.

Drobnosti z kinderek a různé bláznivé maličkosti a kartičky z marketů zase shromažďuji pro naší zubařku, která pak tyto drobnosti rozdává dětem za ošetření.

jiriprochazka
9. kvě 2016

Vyhazujeme, nebo dáváme známým ;)

valasova
autor
9. kvě 2016

Nejprve davam znamym, do MS,...

valasova
autor
10. kvě 2016

Dekuji za informace🙂

autumn11
13. kvě 2016

mám kamarátky, ktoré majú deti až po mne, tak najprv dávam im. Niečo by som tiež chcela darovať sociálne slabším rodinám alebo do detského domova.