icon

II. trimestr, zas o kus dál. Pridejte se

nika
29. dub 2009

🙂 tak jdeme na to ne, 😀

nika
autor
15. zář 2009

endie ach jo. to je škoda. 🙄
tak mi písni kde budeš v so dopoledne a já ti to hodím i k vašim když mi dáš do IP adresu, pojedu stejně kolem ne.

endie
15. zář 2009

si připadám jak male děcko které je neschopné, holky já mám zlost 😠 a nervy fakt

endie
15. zář 2009

to není fér, proč zrovná já, vím že mají strach ale všeho zmírou, toto je fakt přehánka

salikova
15. zář 2009

endie: Já to mám úplně stejně - dneska sem přijela a nesmím ani k PC kvůli záření 😅 Nesmím vodit psa, aby mě náhodou nepovalil (náš pětikilový netahající pejseánek, s kterym chodim denně 3 km) apod...Takže já si zas připadám neschopně.

A ty jejich strachy mají nějakej důvod nebo jsou jen takovy obecny???

nika
autor
15. zář 2009

endišku hlavně se nenervuj, achjo. naštěstí toto doma nemám, manžu ani nenapadne mi toto zakazovat. a mamka ta je ráda že příští víkend vylezu s nimi na chalupu na Vsetínské vrhy, je to samota, do dědiny asi 5 km pěšo 🙂 a byl to její nápad.

endie
15. zář 2009

hodně mě bolí břicho to je fakt kolikrát chodím v předklonu než se narovnám ale myslím že se bojí zbytečně moc

nika
autor
15. zář 2009

endišku v so bych ti jak budu vyjíždět z ovy z centra prozvonila abys věděla a pak tě snad najdu.

holky ale zase je to krásné když má o vás někdo strach.

salikova
15. zář 2009

Aha... No, mají o tebe strach - ale všeho s mírou, no... Se nad to nějak povznes, endie a moc se tím netrap, ať Adélku netrápíš taky..

MNě manža akorát denně dvacekrát zopákne, ať na sebe dávám pozor a pak to ještě říká i našemu psovi, ale naštěstí mi taky nic nezakazuje, spíš pomáhá a tak. No, ono by to stejně nemělo cenu - já sem dost vzpurná a od puberty si stějně dělám, co chcu a všichni to musí trpět 😅

Jé, a co to máš tam v albíčku za broučka buldočka? To je vašich?

endie
15. zář 2009

jo trhač našich 😀, jmenuje se Garů Pepe brána Moravy 😀 to je jméno co 😀

nika
autor
15. zář 2009

endie nemají náhodou Garů z chovné stanice ze Starého Jičína?

blecha001
15. zář 2009

ahoj holky,
tak vás tu po nějaké odmlce zase zdravím a děkuji za držení palečků, moc mi to pomohlo 🙂
ani jsem nebyla šitá, jen jeden vnitřní steh.. takže jsem byla brzo mobilní. Takže doporučuji masáž hráze 😉
A s epiduralem to bylo moc fajn, určo bych šla do něj zase 🙂 a plánovaný porod taky nakonec pohoda.. i když jsem měla strach .. hrozil mi císař.řez, protože jsem se neotvírala.. a nemohla jsem tomu nějak pomoci, ale pak jsem v kontrakcích se nejvíce uvolnovala a prodychávala a pak z ničeho nic jsem se otevřela na 6prstů a pak už to šlo dobře 🙂

jinak malá je fajná a je bojovnice.. pěkně už pije.. ze začátku jsem měla depku, neměla jsem mliko a ona plakala jak o dušu.. ale pak jsem se rozkojila.. ale jeste je to kolikrát boj. Ale je to moc fajn 🙂
Ještě se cítím dost unavená, ale manža má dovču.. tak mi tu pomáhá 🙂

holky, ted budu myslet já na vás a určo se nebojte 😉

endie
15. zář 2009

tak to nevím ale myslím že někde jak je brána \moravy tak tam

endie
15. zář 2009

bleško Gratuluju 😵

salikova
15. zář 2009

Taky gratuluju bleško!!!

nika
autor
15. zář 2009

bleškooooo ještě jednou veliká gratulace k Peťulce, to je super že se povedlo rozkojit, uvidíš půjde to dále líp a líp, ty jo nenastřižená, závidím, s masáží se odhodlávám.

berryl
15. zář 2009

ahoj pan to je parada gratuluji! Jste šikulky obě! Opatrujte se.

nika
autor
15. zář 2009

holčiny moje,tím že endie nejede můžu i dříve, ozvu se vám na mobil. zařídím si věci a okolo té dvanácté se sejdeme někde okolo berryl.

zatím pa zítra na net nepůjdu tak jen ať víte.

berryl
15. zář 2009

endie já mám to samé,jen si to vyřvu a maminku do kurzu klidně vem sebou! Niki tak zítra. Nějak se mi nechce spát.

salikova
16. zář 2009

Dobré ranko! Tak já pořád při starém - ranní ptáče. Sem vzhůru od 5:14 hod 😅

berryl
16. zář 2009

dobré ráno mě vzbudilo wc,ale jeste polehavam

dandulka1
16. zář 2009

ahojky, já vstávala opět v 6. Jsem po jídle, zapla jsem myčku, vyřídila meily a půjdu si lehnout. Včera jsem to zakřikla, že mi je fajn. Dojela jsem do globu a začaly mi bolesti a chodila jsem ja když sem sešitá. Mám pocit že mi praskne břicho jak se to zase napíná. Už chodím jak kachna a špatně se mi dýchá.

bleško gratuluji ještě jednou a tiše závidím 😉

endie
16. zář 2009

ahojík a pěkné ránko

malá měla večer zase trénovala thai-boxing jsem myslela že mi rozkope močák . a s postele už ani nevstanu musím se zní nějak vysoukát 😀

berryl
16. zář 2009

tak jsem se vykopala z pelechu
vypadáto dneska na krásné počasí

Endie a nemá Tě kdo dovézt autem a pak zase odvézt? to je škoda, že nejdeš

endie
16. zář 2009

bohužel nemá, jelikož naše auto má manža a tatík taky jezdí autem do práce a autobusem mě samotnou nikam nepustí 😠 . Ted jsem vdova na 14 dní jelikož manža přijede až 1 října 😢

petule83
16. zář 2009

aHOJTE maminy 🙂 Dneska bude kráááásně,už peru poslední prckovy věci 🙂

Endie to je fakt ale na prd že nejdeš ☹ Uteč jim 😀

Ahoj sali! 😉 Super že už máte kočárek.Koukám že taky u tebe jednou dobře,jednou blbě 🙂 No jo,to jsme my těhulky.

Bleško obrovitánská gratulace k Peťulce!!!!!!!!!!!!!! 😉 Jste šikulky,obě!Zvládly jste to krásně!A říkáš teda masáž hráze,jo? 😉 😀

Dandulko já jsem včera večer sjela s Tomem do Globu nakoupit a vše v poho,ale jak jsme šli od pokladen,začal mě tlačit neskutečně podbřišek a šla jsem s půlkama stlačenýma k sobě,jako bych se už měla po... 😝 Šli jsme přes to parkoviště k autu a Tomáš kilometr přede mnou a já na něj volala že už asi nedojdu.Pán co šel kousek vedle mě se úplně vyděsil,si asi myslel,že rodím 😀

berryl
16. zář 2009

teda musí Ti být smutno!!! mi jede manžel na víkend pryč a už pomalu začínám brečer ☹

adellaide03
16. zář 2009

Ahoj holky,
já doufám, že už příští srazík nezmeškám. Jinak u mě noc celkem klidná jen v pět hodin wc, pak jsem nemohla usnout, ale ještě na chvíli jsem to zalomila a v sedm vstávala.

endie
16. zář 2009

je mi smutno, dneska o půl čtvrté ráno odjel 😢 takže nesmím ani porodit až nejdříve 1.10 což se mi líbí to datum 😀

petule83
16. zář 2009

Týnko to si nedovedu představit ☹ Jednu noc jsem spala doma u mamky a napsali jsme si s Tomem za tu noc 30smsek a ještě jsme si zavolali 😀 A tebe Endie obdivuju a smekám před tebou!!!!!!!!!!!!!!Já mám ty hormony tak rozházené v tom těhu,že jenom se s Tomem trošku chytnem,on malinko zvýší hlas a já odcházím tajně někam fňukat 😖 Ale výhoda je v tom,že už to zjistil a hned letí za mnou a omlouvá se 😀

berryl
16. zář 2009

:o) u nás to je taky tak!!! no hormony

Strana