icon

Jak řešit covid. Diskutujte své zkušenosti!

marukorinkova
19. črc 2022
marukorinkova
autor
19. črc 2022

Ahoj Holky <3 začínám stresíkovat z těch čísel... mám hroznej strach o malinké ve školce... Jak to řešíte? přemýšlela jsem o domácí výchově.... mám z toho opravdu stres :( slyšela jsem, že céčko je super..

martiniquest
19. črc 2022

@marukorinkova Slysela jsem, ze nadbytek internetu vymyva lidem mozky 😆👍

marukorinkova
autor
19. črc 2022

Marti... ty to zlehčuješ :(

cikitkapb
19. črc 2022

@marukorinkova A čeho přesně se bojíš? Že to chytnete? Tak se zavřete doma, neotvírejte okna, nákup si nech vozit, a vždycky ti ho nechají za dveřmi, no a doma si dítě/děti vzdělávej sama. 🤷🏻‍♀️ Beztak dřív umřeš na stres než na celej covid.

veruuu_kubesovic
19. črc 2022

@marukorinkova
A z jakypak čísel🤔? Víš, že nejhorší je smrt z vyděšení???
Syn chytnul Covid právě ve školce, měl lehký průběh a chytli jsme to od něj vsichni

sticker
azanka
19. črc 2022

Už jsem měla covid třikrát, děti minimálně dvakrát. Takže a nebudu řešit a neřeším nijak. U nás se projevuje jako klasické respirační onemocnění a myslim, že u dětí bych ho ani nepoznala. Nejhorší je smrt z leknutí ;).

vendelinka08
19. črc 2022

@marukorinkova pokud se bojíš, nech si dítě doma, ty se naočkuj posilující dávkou a doufej, že se tomu svinstvu vyhneš. Co jineho poradit panické ženě.

martulka88
20. črc 2022

Lepší je se neinformovat a radši se uklidnit. Pokud se chceš stresovat, tak sleduj dění a uzavřete se doma v bublině. A to píše člověk (já), co mu na covid málem umřel taťka a díky prodělávanému covidu na konci těhu posunuli SC a první syn mi zemřel v břiše den po původním termínu.

michaela666
20. črc 2022

@marukorinkova To chceš žít celý život ve strachu? Vážně kvůli tomu vezmeš dítku zážitky ze školky, dětství plné zážitků a zavřete se doma? Budete nešťastní všichni. Covid jsme měli ( včetně roční dcery) a žádná tragédie se nekonala.
Přestaň sledovat kraviny a začni pracovat se svou psychikou. Zkus nějaké vitamíny a bylinky na nervy.

palja
20. črc 2022

@marukorinkova z čeho máš přesně strach? My jsme měli covid celá rodina včetně 3 týdenní dcery, i školková ho měla a musím tedy říct, že mnohem horší byla reakce na druhou dávku vakcíny proti covidu. Takže už strach nemám. Prostě je to nemoc, která tady je a bude. Je to tedy něco jiného než jsme vždycky měli, ale všichni jsme to přežili. Chytla to starší dcera právě ve školce a my všichni jsme se od ní nakazili

nat
20. črc 2022

@marukorinkova nezlobte se ale to by se z toho kazdy zblaznil uz,proc tomu jdete naproti?Chovejte se normalne jako by covid nebyl a je to...Uprimne nechapu tyto debaty tady se nic nevyresi,a tim,ze se zakladaji,je to zbytecne,protoze kazdy na to ma jiny nazor a covid tim nezastavite...A pokud mate strach o dite tak jej separujte nedavejte jej do skolky a drzte jej doma to same s Vasi rodinou...Nepoustejte domu navstevy a je to,Tim se izolujete dokonale😠😒