icon

Jak se mám zeptat kluka, jak to se mnou myslí?

jopikikinunk
24. led 2018

Nevím jak se mám zeptat kluka jak to se mnou myslí. Tak aby to nevyznelo blbě, že ja jsme ta co tlačí na pilu.
Děkuju

misa357
24. led 2018

Kolik ti je? Kolik je jemu? Jak dlouho spolu hodíte?

jopikikinunk
autor
24. led 2018

@misa357 Mě je 19 A jemu je 27. Známe se půl roku.

pasiba
24. led 2018

Já se nikdy neptala. Vycitila jsem to. Ve 27 už musí mluvit jednoznačně. Bud je to barový typ a mluvi jen o kamaradech a akcích a nebo mluvi o klasickým rodinným životě 🙂

misa357
24. led 2018

@jopikikinunk Tak po půl roce je to buď vážný, nebo ztráta času. Pokud to nepoznaš, tak se ho normálně zeptej. Tlačeni na pilu by to bylo po sesti dnech, ne měsících.

verca156
24. led 2018

@jopikikinunk ahoj také souhlasím, že to jako žena vycítíš. Řeknu to svými slovy a neříkám, že to tak musí mít všichni je to jen můj pohled. Takže cítím-li se ve vztahu naplněna a spíše uvolněná než ve stresu tak bych usoudila, že je to v cajku. Jestli ale cítím prázdnotu a tak nějak, že vše stojí je to při nejmenším podezřelé a tyhle pocity bych nepodceňovala. Chceš-li se ho zeptat, tak to řekni, na pilu netlačíš, nechceš přeci aby hned padl na kolena a žádal tě o ruku, jen je možnost, že by se mu líbila tahle verze (která ti očividně nevyhovuje) a tak ať ti to řekne, však myšlenky číst neumíme (většinou 😀 )

bibina774
25. led 2018

Řekněte mu co k němu cítíte, a zeptejte se ho na totéž, ať ví, že je to pro vás důležitý.

gabrolo
25. led 2018

@jopikikinunk Asi bych se ho zeptala co a jak má v plánu do budoucna, je mu už 27 let, tak by měl vědět co a jak chce nebo nechce.