Jak správně zabalit a poslat zboží přes Zásilkovnu?
Holky,sice přes ni nakupuji,ale posílat budu úplně poprvé.Potrebuji reklamovat robotický vysavač,posílám do Mall před Zasilkovnu.
Bude mi stačit,když tu krabici zabalím jen do igelitu (nevím,do čeho jiného...🤷).Píšu na to adresu nebo mi na tom přijímacím místě Zásilkovny něco vytisknout,nebo jak to je?
@tez83 já tedy do zásilkový vůbec nic na balíky nepíšu. Není třeba. Zkuste zjistit, jak funguje vrácení do Mall. Postupovala bych podle jejich pokynů?
mall.cz/vraceni-zbozi
@bousovka007 koukala jsem.Jen mi to jako "starý škole" přijde zvláštní.😁
Jj, oni mají nějakej kód pro vrácení,abys to neplatila. Manžel tak taky něco vracel. Řekneš ten kód a asi teda svoje jméno a jim to v systému ukáže, že to platí Mall a normálně to vytisknou, nalepí a jede to😉
Neboj bude ta fungovat.
Však já jsem to taky slyšela poprvé. Že řekneš jen kód a oni to vezmou. Znám jen PPL vrácení - třeba do Lidlu,kde to zaneseš na Point,ale tam posílají tu nálepku (vratku) na balík se zbožím.
Člověk se furt učí.
Prej stará 🤣🤣🤣🤣

Zasilkovna podle mě balení moc neřeší 🙂 V aplikaci si zadáš odeslání zásilky a hezky tě to provede. Psát ani tisknout nic nemusíš, to vyřeší přímo na pobočce.