icon

Jak udělat z videa obrázek mého miminka?

meni
27. únor 2008

Ahoj, najde se tu prosím někdo, kdo by mi poradil? Nechala jsem si u doktora nahrát video miminka, a chtěla jsem si z toho doma udělat obrázek. Stáhla jsem si na to program ScreenShots, dokázala jsem i ten obrázek udělat, ale jakmile jsem vypla media player nebo jiný přehrávač, místo obrázku, který se uložil, zůstala jen černá plocha... Nemáte někdo s tímto programem zkušenosti, nebo nemůžete doporučit jiný program, ve kterém by to šlo? Díky za jakékoliv případné odpovědi, za jakoukoliv pomoc 🙂

lienockaa
27. únor 2008

meni, mne manžel stiahol odniekiaľ z netu program fast stone capture a nainštaloval mi ho do nášho pc, tam sa dá video stopnúť a urobiť výrez zo stopnutého obrázku..inak nie som žiadny pc preborník, ale je to celkom jednoduchý program.. 🙂

meni
autor
27. únor 2008

lienockaa: děkuji za odpověď, něco jsem na netu našla, můžu se zeptat ještě jakou toho máš verzi a asi to bude jen v Aj, že?

krista
27. únor 2008

Meni ty jo tak to nevim jak s tímhle zacházet, my mám PowerDvd, tam je ikonka foťáčku, vyfotí se ten obrázek a zkopíruje do nějaký prográmku např. Microsoft Photo Editor nebo Malování a pak se to uloží 😉 je to tam strašně jednoduchý 🙂

janickabez
27. únor 2008

já to dělám ve Windows movie maker , mám ho normal ve windowsech máme doma xpčka,
jen jsem si to musela convertovat (pomoci Fox video convertor) do správné koncovky, protože nám to video vylízá s jinou koncovkou která v Windouws Med. playeru,
jinak ten Win. prográmek je v češtině, takže to jde pak už docela snadno....pokud ti to jde rovnou otevřít ve Windouws Med. playeru, tak ti to pujde i v Windows movie makeru... to už pak nemusíš convertovat......

janickabez
27. únor 2008

jj přesně tak ve Windows movie makeru je také ikonka foťáčku co ti udělá zrovna fotku ze záběru a ptá se tě to hned, kam to chceš uložit....

janickabez
27. únor 2008

jo tady mě vypadlo že to v WMP NEJDE přehrát-proto to konvertuju, ale tobě to asi pujde 😉

meni
autor
27. únor 2008

hmm, tak v tom Movie makeru mi to nejde otevřít... 😠 Jdu zkoušet další možnosti...

jaduska
27. únor 2008

tiež to robím cez Power DVD ako krista 😉

karotky
27. únor 2008

Meni.............až se Ti to zdaří,dej mi vědět do IP.Díky 😵

lienockaa
28. únor 2008

meni, hej, je to v angličtine..ale funguje to presne ako tie programy cez power dvd..tak, ako píše krista..

bihan
28. únor 2008

Prípadne je ešte jedne hrozne jednoduchý postup - zastaviť prehrávač na obrázku, stačiť Print Screen, otvoriť nejaký program na úpravu fotiek a vložiť... Print Screen urobí obrázok obrazovky v momente, keď ste stlačili to tlačidlo, takže tam bude aj celé okno a spodná lišta, ale potom to stačí orezať 😉

karotky
28. únor 2008

bihan................nám to takhle nešlo.Uložila jsem si takhle 5 snímků a když jsem si je šla upravit(ořezat),tak byly všechny stejné.Zobrazovaly snímek,na kterém jsem měla zrovna stopnuté video a když jsem ho vypnula,na všech snímcích bylo černo. 🙄

meni
autor
28. únor 2008

no, právě to černo jsem měla zatím všude taky. Dneska jsem se k tomu nedostala, ale zaúkolovala jsem manžela, aby mi stáhnul nějaký program na konvertování, a zítra to zkusím v tom movie makeru... Kdyžtak mi ještě kamarádka říkala, že jí to v práci v něčem šlo, že by mi to zkusila udělat...Jsem na to zvědavá 😒