Jak uložit fotky kontaktů do hodinek Carneo?
Máte někdo prosím pro své děti hodinky Carneo?
Jak se dá do kontaktu uložit fotka aby dítě (které neumí číst) poznalo kdo mu volá? Děkuji

Můžu se zeptat, jak by jste zhodnotili tyto hodinky? My ještě uvažujeme, že ať kulaté nebo hranaté, nevím, jestli je to takový rozdíl, když je má dítě na ruce.
@edddie Děkuji za odpověď, přesně jsme nakonec na tyto dvoje zúžili výběr. Řeku ty hranaté vypadají tak moderněji. Jen si musíme ještě tyto dva modely porovnat, že jaký je mezi nimi vlastně rozdíl. Co jsem koukala baterii, tak tu mají třeba stejnou, počet kontaktů je také v obou případech pro nás okej. Na to GPS se musíme ještě podívat.
Ahojte, možná mi budete vědět říct. Jaký je rozdíl mezi hodinkami Carneo GUARDKID+ 4G a Carneo GUARDKID+ 4G Tiny? Můžu najít nějaké porovnání? Neřešila to některá z vás? Nebo by to byla velká náhoda? 😅
Tak mě logicky z názvu už jenom vyplýva že to bude zřejmě kvůli velikosti 😅 Ale jinak nevím jestli jsou tam nějaké moc velké rozdíly. No taky zvažujeme tyto hodinky tak se tady s dovolením připnu 😅
Tak jsem to myslela, že by to byla velká náhoda, kdyby právě s těmito dvěma typy hodinek měl někdo zkušenost. Víš, že konkrétně na to, co jsem se ptala 😀 V té velikosti vím, že je rozdíl, ale spíš jsem myslela ve funkcích a tak 🙂
@osaka_9 Teď zrovna pokukuju po těch Tiny verzích – vypadají menší a praktičtější pro prvňáčka. Chceme to pro naši neteř a když se to osvědčí, tak aspoň budeme vědět, co koupit i do budoucna 😄
@numda11 No to vím taky, že jsou menší a asi vhodnější pro děti. Vždyť ani hodinky pro dospělé nejsou tak velké, jako některé ty dětské, co jsme koukali. Teď nemyslím ty Carneo, ale spíš jiné značky. Takže z tohohle pohledu je asi jasné, co bychom objednali. Já jsem se ale spíš ptala na ty funkce, aplikace atd.
@numda11 No to vím taky, že jsou menší a asi vhodnější pro děti. Vždyť ani hodinky pro dospělé nejsou tak velké, jako některé ty dětské, co jsme koukali. Teď nemyslím ty Carneo, ale spíš jiné značky. Takže z tohohle pohledu je asi jasné, co bychom objednali. Já jsem se ale spíš ptala na ty funkce, aplikace atd.
@osaka_9 A nejsou ty chytrý hodinky všechny na jedno brdo? Myslím nejen vzhledově, ale i co se týče funkcí. Většinou je to taková ta klasika – volání, videohovor, kontakty a možná nějaký sportovní funkce.
@osaka_9 Tak a nebylo by pak možná lepší sehnat rovnou tu dospěláckou verzi?
Tak jsem to myslela, že by to byla velká náhoda, kdyby právě s těmito dvěma typy hodinek měl někdo zkušenost. Víš, že konkrétně na to, co jsem se ptala 😀 V té velikosti vím, že je rozdíl, ale spíš jsem myslela ve funkcích a tak 🙂
@osaka_9 Na to přece musí existovat nějaký porovnávač, ne? Myslím takový, co je na různých e-shopech s elektronikou. Tam se dají porovnat parametry, ceny a všechno možné.
@osaka_9 Tak a nebylo by pak možná lepší sehnat rovnou tu dospěláckou verzi?
@anezzka3 To si nemyslím. Z nějakého důvodu se ty hodinky asi rozdělují na dětské, pro dospělé a taky pro seniory. Každé mají takové funkce, které daná cílová skupina nejvíc potřebuje využívat. Teď jsem zrovna napěchovaná informacemi, protože jsme hodinky minulý týden konečně pořídili 😀
@anezzka3 To si nemyslím. Z nějakého důvodu se ty hodinky asi rozdělují na dětské, pro dospělé a taky pro seniory. Každé mají takové funkce, které daná cílová skupina nejvíc potřebuje využívat. Teď jsem zrovna napěchovaná informacemi, protože jsme hodinky minulý týden konečně pořídili 😀
@osaka_9 Tak supr gratuluji 🙂 Takže už je plně využíváte týden, tak to alespoň můžeš popsat své první dojmy z nich a sdělit s náma skušenosti 😀
@osaka_9 Které jste si pořídili?
@osaka_9 které? ty dětské nebo ty pro seniory? 😀

V aplikaci Carneo Guard je ikona "Tel. seznam". V ní vytváříte telefonním seznam pro hodinky. Zde je i možnost při vytvoření / úpravě daného kontaktu, přidat i fotografii z foťáku či z galerie. Daná fotka se poté ukazuje u dané položky tel. kontaktu i v hodinkách.