Jaké teepee zvolit? Šedé versus růžové, zkušenosti a doporučení
Ahoj holky, jaké byste braly spíše Vy? Nějak to shrnu:
Šedé nové od známé za 1600,- ale domluva s ní je šílená, už týden mi slibuje, že mi to přiveze, když chci jet k ní já, tak zase se musim podřizovat jak ji malá spí, ale moje malá už je vlastně dle ní jedno kdy spí. Jinak je fajn, nikdy s ní problém nebyl, ale napíše buď v 15 doma - přijdeme.. já jak debil s malou tvrdnu a ona nikde a takto každý den..takže mě to dost odrazuje..přesto je to od značky Elis design, kvalitní.. proto furt váhám
Růžové nové za 1550,- od nějaké paní, vyzvednutí kdykoliv, paní super, jen když mi posílala reálné foto - krásné jak na fotce to ano,jen je bez značky (ale prý to dováží něco jako elis design) a kvalita mi přijde trošku tenčí než od elis..zase chci aby to něco vydrželo a nebylo to úplně jako utěrka - ten elis to má takový kvalitní..
A teď babo raď, já si fakt nevím rady… dokážete mi poradit, co byste braly Vy? Děkuji 🌺🌺

Pokud trvate na značce tak bych brala asi od té paní ten růžový. Jinak bych se koukla po jiným, někdo je i šije, to třeba máme my a látka kvalitní, pevná, máme ho 4 roky a stále jako nový.