co poslouchate ,co mate radi co vam zrovna hraje ve sluchatkach? 😀
u me je to ted Dave Gahan:Hourglass album a vsechny ty pisnicky jsou super...jo a taky porad jeste Depeche Mode... 😀 U2,Moby,Cafe Del Mar,Eat Static,Underworld,Kosheen,Morcheeba.......
hehe uz viiiiiim..jak sme jeli poprve v 18ti letech na jeden Czech Tek do Dobrise u Prahy 😀 ..parada ...to bylo tak divoke,ze to tady nemuzu rict ani jen,ze po zpatecni ceste autem znacky ziguli muj kamarad na hlave leteckou kozenou prilbu,sileny vyraz ve tvari,na D1upadnutej vyfuk,kour za nama jak prase,max.rychlost50km/h.neustale psychozni stavy kdy nas policie zastavi a pred buchlovskym kopcem rozsvicena kontrolka oleje a Ivosovo:neee to musime rozjet ikdyby sme to meli tlacit zadnej olej nekoupim 😀 a pustil tohle to no parada!hehe vyjeli vyjeli... 😀 😀
ahoj baby.ja sem sice neprispievam ale milujem tuto stranku na vela pesniciek som aj zabudla a vy ste mi ich pripomenuli na tejto stranke.moja najvecsia srdcovka je
https://www.youtube.com/watch?v=H1vaszd6NnApri nej sa narodila moja dcerka myslim tym ze ju akurat hrali v radiu takze urcite nanu vzivote nezabudnem a vzdy bude moja zamilovana.
- The Strokes - Reptilia
Strokes mam cd 😀
a toto je strasne vazna pesnicka.neviem ci uz ju tu nemate nahodou ale je taka dobra ze tu moze byt aj 100 krat
aj toto je dobre.to su skladby pre take romanticky ako som ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a moja tazka puberta sa zakladala na new kids on the block,whitney houston a ace of base.
Mne se libi tahle:
- Evanescence - Anywhere
jezisi to co se hralo na triskotekach jak sem byla mlada to bylo neco... 😀
A tahle...i kdyz uz jsem ji sem mozna davala...je jich proste hodne. 🙂
- Guns n' Roses - Don't Cry
Ja nevim, co se na nich hralo ani co se hraje, pac bych na prstech jedny ruky mohla spocitat kolikrat jsem na nejaky byla. 😅
a co tak toto.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅 😅 😅 😅
sisa:dobry 😀 me osobne oslovi spise zpevaci a zpevacky co dokazi utahnout svuj hlas live tak jak na cd treba +-..nekdo je na cd nadhernej a live ani nepoznas kdo to je natoz pisnicku 😝 me uchvatil John Frusciante 😀
- z filmu Velmi nebezpečné známosti 😎
☹ ta je tááák smutná
Schelka, jj uz jsem ji sem davala. 😉 I kdyz ale smutna, tak presto pekna. 🙂
schelka pekna 🙂
nevite nekdo co to znamena to Dejvovo tetovani na prsou?
kajulka- to mi asi jaksi uniklo 😉 se omlouvám 😉 🙂
Schelka,nn to neni vubec za co...ono uz je tezky se v tom tady vyznat a ja taky kolikrat i zapomenu, co jsem uz vlozila a co ne. 😉
a co Kryštof Atentát? 😕
https://www.youtube.com/watch?v=1Rv3Idoamf4doufám, že jsem se alespoň teď trefila 😀
a trošku přitvrdíme 😀
https://www.youtube.com/watch?v=JS47QWBycHwco takhle Manowar? 😉
ojojoj...tak kdyz uz tak Black.S.,Ac Dc... 😀
Aponchie- Blasck S. néééééé 😒 . Třebas Hammerfall, Rhapsody, Edguy, Iron Maiden....... 😀 😀 To je pak nářez 😎
hehe toz ja pisu jen co mam doma jako zbytek kazet co jsem mela po strejdovi on je strasnej metalista... 😀 ve Vizovicich bejva Master of Rock to je super
jojo, byli jsme tam jen jednou, právě, když tam byli Manowar. Bylo to fakt supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. 😎 😎
Jj, tak ve Vizovicich jsem uz taky byla. 🙂
Schelka, jj Krystof celkem muzu, libej se mi jejich texty a Atentat je pekna pisnicka. 🙂
kajulko, jsem ráda, že jsem se alespoň jednou trefila 😀 😀
Jj, jdu se mrknout. 😉