Jakou svatební kytici?
26. dub 2017
Jakou svatební kytici? Chtěla bych malou, kulatou, romantickou. Máte nějakou inspiraci?
já se dívala na svatební kytice na pinterestu nebo na googlu. Chtěla jem kulatou, barevnou a aby tam naše barva - modrá byla jen decentní. Pak jsem vytiskala dva obrázky, co se mi nejvíc líbily a šla s tím do květinářství, kde mi měly kytku vázat: Nějaké kytky jsme tam z toho vytahaly, nějaké přidaly, ale paní měla aspoň představu, jak si to představuji. A nakonec ji udělala hezčí, než jsem myslela 🙂 Ale chce to všechno sladit - k šatům, postavě, ročnímu období...
Asi bych se snažila ještě určit konkrétní květinu/květiny. PAk už stačí jen najít šikovnou floristku či jak se jí říká.🙂

Ahoj záleží na vkusu každého a na období svatby. já jsem tulipánová, můžeš mít i frézie, cally, eustoma, nebo být originál a mít jen levandulovou, viděla jsem i krásnou z obilí jednoduché a krásné záleží na stylu svatby ale opravdu dá se čarovat 😀 a kdo má rád klasiku tak růže mnoho podob, včetně trsových nebo z orchideje... těžko říct když nad tím přemýšlím každá květina je krásná