icon

Jakými léky podpořit otěhotnění

miluskah
18. srp 2018

Prosím Vàs moc o radu, začala jsem brát různé vitaminy a léky na podporu ovulace a otěhotnění, ale nevím jestli toho neberu moc a nebo jestli to tak brát mužů??? ???? beru gynex a jeřáb ptačí- 3× denně, k tomu drmek,maca,listovku a pupalku :lol:

ruzicka06
18. srp 2018

@miluskah Je to věc názoru asi...osobně si myslím, jestli toho opravdu nemáš až moc ☹ Myslím, že stačí obyč listovka + třeba max. 1 věc k tomu. Z těch věcí, co jsi vyjmenovala, nemám zkušenosti bohužel s ničím. Nám zabral Fertility blend (v tom je listovka, vitamíny a ještě nějaký věci) - stačilo nám měsíční užívání a pomohlo to. Ale to jen co zabralo mě jako.... Na každou působí něco jiného třeba. Ovu jsem nesledovala nijak, snažili jsme se obden.

zelenaesmolda
18. srp 2018

Staci kyselina listova a nezkouset to denne,sperma potrebuje tak 2-3 dny na dozrani.

miluskah
autor
18. srp 2018

Děkuji vám holky za odpovědi 🙂

zelenaesmolda
18. srp 2018

@miluskah a jeste psychika dela hodne,pokud se tim budes moc zabyvat a vrtat se v tom,hlidat ovulaci a sexovat na povel tak to moc nepujde 🙂

ruzicka06
18. srp 2018

Přesně jak říká @zelenaesmolda ...psychika dělá hodně, já o tom vím svý. Vše má svůj čas a tělo není stroj.

leymea
18. srp 2018

@miluskah jak dlouho se snazite? Listovku bych brala urcite. A mozna by zatim stacil ten Gynex. Taky mi prijde, ze toho mas az moc.

ariadna12
18. srp 2018

Mne stacil v 38 letech na 1. dite bazalni teplomer, caj baby radnicke (ten jsem pila jen trochu) a myslet i na jine veci. Je to asi vec nazoru, co je moc a co ne. Nekdy je ale vice mene, tim myslim, brat toho min, aby se to nekrizilo v ucincich.

sarka1985
22. srp 2018

Tak jestli nemáte žádný zdrav. problém, brala bych jen nějaký základ. Já užívala Femibion, protože tam je listovka v takové formě, kterou tělo vstřebá...