icon

Kdo teď aktuálně taky přenáší?

marketam3
9. led 2017

Ahoj holky, hledám někoho kdo teď aktuálně taky přenáší..já jsem z toho zoufalá, nic se pořád nechystá, a cítím se úplně netěhotně, natož před porodem ☹

blauen
9. led 2017

@marketam3 ahoj tak to jsme na tom úplně stejně. Ve středu však již nastupuji do nemocnice a ve čtvrtek se začne vyvolávat nejspíš i k vůli vysokému tlaku, který mám na hraně tak už to nechtějí dr. protahovat. Držím palečky

marketam3
autor
9. led 2017

ahoj 🙂 a ve středu budeš kolik přesně? já bych radši vyvolávání hned, než přenášení :-/

blauen
10. led 2017

@marketam3 ve středu budu 40+5, já pořád doufala, že to půjde samo, ale žádné příznaky a tak mi doktoři nabídli, že už to ukončí protože vidí, že jsem z toho už nešťastná hlavně bolesti hlavy a tlak proto mě nenechají těch 10 dní standardně přenášet.

marketam3
autor
10. led 2017

já právě nemám taky žádné příznaky, myslíš že se dá domluvit se s doktorama ikdyž tlak mám normální, že by mě vzali dřív? u mě trpí spíš psychika, než fyzično

hanahana
10. led 2017

Ja prenasim skoro tyden. Prvni termin 1.1. a druhy 4.1. Zitra kontrola a pravděpodobně vyvolavacka

marketam3
autor
10. led 2017

a ty dva termíny, to je jeden z UZ ve 13 tt a druhý podle PM? (nebo jako naopak)

marketam3
autor
10. led 2017

já jsem totiž měla jen jeden termín, tak právě nevím, jakto, že má někdo dva

blauen
10. led 2017

@marketam3 to záleží na doktorech já už docházím do nemocnice 14 dní od cca 38 tt a prošla rukama tolika doktorů a jeden už chtěl vyvolávat o víkendu to jsem ještě odmítla, ale jak vidím jak se to vůbec nechýlí k tomu porodu tak už to chci sama. Já si myslím, že je to opravdu o domluvě. Je nejvíc straší ty moje bolesti hlavy. A včera už i usoudili sama jak jsem "psychicky" nevyspaná bledá tak říkali že to vidí a že mě nebudou trápit déle. Ono se taky vyvolává tedy aspon v naši porodnici max. 4 dny (2 dny invazivně + 2 dny neinvazivně) nevím co jsi pod tím představit a pak ukončují císařem když se nechce na svět miminku.

marketam3
autor
10. led 2017

aha, tak neinvazivně bych tak tipla nějaké ty hormonální tabletky na zavádění na rozjezd a invazivně císař?? ale to nevím, to mě jen tak napadlo. tak ti budu držet zítra palce 🙂

blauen
10. led 2017

@marketam3 jo děkuji, invazivně nevím, ale císař ještě ne, jestli nějaké kapačky protože říkali 4 dny se vyvolává a pak až pokud nepraskne a neodteče zkalená plodová voda tak je 4 - 5 den až císař. Moc děkuji, a ty jdeš kdy k dr.?

marketam3
autor
10. led 2017

já jdu na kontrolu zítra, to budu 40+4. A zítra se jich teda zeptám, kdy by mi nejdřív vyvolávali..achjo, takový konec jsem nečekala :-/

blauen
10. led 2017

@marketam3 to já taky ne ☹ a to piju maliník na podporu porodních cest a nic....