icon

Koně v okolí Ostravy. Máte kontakt? Chci si zajezdit

kaceenka81
11. srp 2008

ahoj všichni nemá někdo kontakt na někoho ukoho by se dalo zajezdit na koních?hrozně ráda bych si zase zajezdila 🙂

liviky
11. srp 2008

ahoj nenapsala jsi kde v okol Ostravy,my tu máme koně za havířovem na Pašůvce nebo jsou koně někde ve Pstruží 🙂

kaceenka81
autor
11. srp 2008

no to je mi celkem jedno přijela bych do okolí ostavy.vy máte koníky? 🙂

kaceenka81
autor
15. srp 2008

liviky
15. srp 2008

ee,bydlíme v Havířově a na koníky jen tam zajdem,mají tam i kozičky a dospěláci si tam můžou dát pivko,tak prostě pěkná procházka a vyžití 🙂 ,někdyy se i Viki povozí 😀

schiffa
15. srp 2008

V Ostrave je moznost jezdeni verejnosti ve Stare Bele nebo v Hrabove.

kaceenka81
autor
15. srp 2008

no to právě není v hrabové je veřejné ježdění zrušeno a v bělé je zatím kvůli velkému zájmu stop stav 😒

nobody
15. srp 2008

bych věděl o 200 km dál 😉 😀

schiffa
15. srp 2008

Aha, to jsem nevedela. Ja uz v CR dlouho neziju, a veci se meni. O Hrabove toho moc nevim, ale byla jsem dlouholetou clenkou jezdeckeho oddilu ve Stare Bele, a to mne teda udivuje, ze by to kvuli velkemu zajmu pozastavili. Prislo mi, ze by ty chudaky kone klidne nechali strhat, hlavne at maji co nejvic verejnosti a $. To musi byt fakt sileny zajem, ze uz dalsi verejnost neberou. Takze sorry za chybne info.

rajka
15. srp 2008

Ahojky!
V okolí Ovy se dá, kromě už zmíněné Hrabové, jezdit v Dětském ranči v Hlučíně. Je to kousek od štěrkovny. Je to tam moc hezké. Jízdy jsou v areálu a dají se domluvit i vyjížďky mimo areál. Je tam i občerstvení a dětská zoo. 🙂

kaceenka81
autor
15. srp 2008

schiffa-to nevadí 😉
rajko a ty tam chodíš?na vyjíždky se asi musí objednat telefonicky že?

rajka
15. srp 2008

kaceenka - byla jsem tam párkrát s dcerou, projížděla se jen v areálu, ale četla jsem tam, že dělají i vyjížďky mimo. Myslím, že mají i internetové stránky, ale nevím adresu. Zkus to hodit do vyhledávače

kaceenka81
autor
15. srp 2008

no jo ale není to jen pro děti?jezdit bych chtěla já 😀