icon

Kontakt s druhou stranou

tripisek
4. srp 2016

Ahoj vsem, prosim mate nekdo zkusenost s kontaktovanim zemreleho? Dekuji

magdalenax
4. srp 2016

...Jak se to vezme, mám i nemám. Rozhodně nedoporučuji

aiva01
5. srp 2016

Take nedoporucuji. Mozna snad, jedine! se senzibilem ale velmi velmi zkusenym! Ale spise bych poradila nechat tyto veci tak jak jsou. Mohly by se ti po "spojeni" zacit dit takove veci!ze budes na prasky a budes hledat pomoc u kneze nebo se budes muset odstehovat kde ted bydlis. A za to ti to opravdu nestoji... Nech to tak jak to je, ma to tak byt!

astyna
5. srp 2016

Za mnou chodí ve snech bývalý přítel, který se zabil před 3 roky při autonehodě. Nějak ho osobně nevyhledávám, ani na něj nemyslím, ale co čtvrt toku se mi o něm zdá. Asi jako aiva01, nech to být. Radši.

hejsa
5. srp 2016

Třipísku,v srdci kontakt s drahými zemřelými máme stále.Nic dalšího neexistuje a rozhodně neplať za žádné aktivity- podvodníků je dost a dost,kteří chtějí trhnout peníze na lidech,chtějících zvrátit nevratné! 🤐

tripisek
autor
5. srp 2016

Potrebuji naposled rict, mam te rada ☹

aiva01
5. srp 2016

Klidne to vyslov- rekni ( mu) to nahlas. Ale ON to vi. A ver ze je stale s tebou. Opradu JE s tebou! A chce abys byla stastna. Kdyz ty budes, bude ON take. Nerikam, ze vim vsechno, ale timhle si jsem jista! Drzim palce.

hejsa
5. srp 2016

@aiva01 Absolutní souhlas...Třipísku,někdy musíš cítit blízkost duše drahého zemřelého..je s Tebou.Nechtěj hledat šarlatány,co chtějí peníze nešťastných a smutných pozůstalých.