icon

Kroky na hodinkách. Proč nesedí údaje o vzdálenosti?

12. bře 2025

Ahoj třeba někdo poradí. k vánocům jsem dostala nové hodinky. Včera jsem si všimla že to hlásí blbosti. Nevím jestli jsem si toho předtím nevšimla nebo jestli to začalo dělat až teď ale úplně mě překvapilo. Neodpovídají kroky ani vzdálenost. Dneska ráno jsem měla 8km procházku. Přitom v aplikaci mám že jsem ušla jenom asi 3,5. Přitom aktivita z kilometry sami nahrála. Nevíte někdo čím by to mohlo být?

Kroky na hodinkách. Proč nesedí údaje o vzdálenosti?
verunnaj
12. bře 2025

Nesla si s kočárem? Me staré hodinky nezapočítávaly kroky kdyz sem mela ruku na kočárku. Kdyz sem zapla aktivitu aby mi to sledovalo, tak to počítalo

hezz17
12. bře 2025

@verunnaj taky tak

flying_stork
12. bře 2025

Já to u samsungu mám tak, že si zvolíš zobrazit kroky z tel nebo hodinek nebo obojí dohromady. Jestli není jen chyba v nastavení 🙂

elesse
12. bře 2025

Kroky hodinky obvykle ukazuji spravne jen kdyz mas zapnutou aktivitu chuze nebo machas rukou, s kocarkem nebo rukama v kapsach to nebere

autor
12. bře 2025

Děkuji za odpověďi... Zkusila jsem to teď znovu na procházce a ano dělá to kočárek. Ale nechápu to. Včera jsem měla 23tis (chůze, běh) a normálně to asi měřilo... A dneska tohle 😂asi erupce na Slunci

hkosakova1984
12. bře 2025

Mě to v práci taky nepočítalo, protože jsem měla plný ruce, a "nemávala" s nima. Na výlety, procházky a venčení zapínám apku v telefonu.