icon

Který Alavis vybrat pro starého psa?

jarpa111
13. dub 2023

Hezky den, prosim jaky Alavis pro pejsky je nejlepsi pro stareho psa? Mame bordel kolii, 12let, uz hur vstava a chodi do schodu. Jaky Alavis je nejlepsi? Dekuji za zkusenosti

1pomnenka
13. dub 2023

Kamarádka dávala ten pro hříbata a berou ho i lidé, je hodně čistý. Želatinové tablety mají 2 příchutě. Myslím, že Alavis a dávkovala podle hmotnosti.

evellin123
13. dub 2023

Ahojky,já měla křížence staford s boxerem a od 8l et jsme dávali Alavis triplex Bend extra silný ,protože měla artrozu na obou zadních nožičkách a hodně nám to pomohlo.

korin
13. dub 2023

My nedáváme alavis, ale sirup aptus aptoflex. Koňský aptoflex lidi dávají psům běžně, nebo ho konzumují sami, vyjde to levněji.

mona19
14. dub 2023

@jarpa111 mám psa s bolestmi a bere půl tablety Alavis canabis a zabírá to skoro zázračně. Nejdřív brala půl ráno a večer, teď už jenom ráno. Taky je jí 12let. Za mě můžu doporučit

jarpa111
autor
15. dub 2023

@mona19 myslite Alavis CanabiFlex CBD ?

mona19
15. dub 2023

@jarpa111 ano, to je ono

vero987nika
18. dub 2023

za mne místo Alavisu Geloren 🤞🌷

kubesovaadelka
18. dub 2023

@jarpa111 dávali jsme ten pro koně, používají ho i lidé, jen si musíš vypočítat podle váhy kolik dávat. Nám to labradora, jakožto těžké plemeno, které je známý tím, že trpí na klouby, udrželo na packách ještě další 4 roky ♥️ jen to pak kontuluj s veterinářkou, v návodu píšou dávkování tak a tak a nám třeba veterinářka řekla, že už pauzy ani dělat nemáme 🤷