icon

Má někdo zkušenosti s felv pozitivní kočkou?

podzimniden
8. lis 2022

Dobrý den, nemáte či neměli jste někdo někdy felv pozitivní kočičku? Zajímaly by mě zkušenosti. Děkuji moc

pampeliska1313
8. lis 2022

Zkuste se podívat na “fousky” na fb, často tam sdílí příběhy/zkušenosti a mají i takhle pozitivní kocicky, je to útulek, hledají kocickam domovy.) Jediný co jsem pochytila bylo že pak hledají domov takovým kocickam společně a ne se zdravyma. Když nikdo neporadi tady, možná bych jim klidně napsala.🙂

neomenia
8. lis 2022

Možná by poradila @somalicats ?

somalicats
8. lis 2022

@podzimniden FeLV pozitivní kočky by se měly chovat samostatně, tedy nepřibírat k nim kočky zdravé, a měly by se držet pouze doma, protože mohou nakazit jiné kočky. Je potřeba hlídat zdravotní stav, pokud na kočce vidíte, že jí něco je, nečekat, že se sama spraví, ale řešit s veterinářem, a chodit na pravidelné prohlídky. S dobrou péčí ta kočka může žít řadu let kvalitní život.

podzimniden
autor
8. lis 2022

Moc Vám děkuji! Paní jsem napsala dotaz a i na facebooku jsem našla skupinu! Takže bezvadné rady! Kocourka máme v domě samotného.. je to nalezenec a z domu se nehne, stále si nás hlídá a max jde za hezkého počasi na naši zahradu.