icon

Mohl tříletý chlapec spolknout střepy ve skleničce?

22. pro 2021

Ahoj,dnes mi maly (3roky) kousnul do skleničky,sanozdřejmě praskla,mužsky hned křičel vyplivni to,strepy jsem neposkladala,rozstristila se,myslíte že by mohl střípky spilnout?aniž by to věděl?tvrdî že vše vyplivnul,za jak dlouho by se ukázal problém?

sanyy22
22. pro 2021

Já bych jela sním asi do nemocnice, přeci jenom zdraví je nejdůležitější.

mimi1004
22. pro 2021

Mohl, co chceš slyšet? Seber ho a jeď na pohotovost, nebo tam aspoň zavolej.

ondul
22. pro 2021

Tak tohle teda fakt neni uplne dobry, hned na pohotovost.

syslounek
22. pro 2021

V případě tak malého dítěte bych do nemocnice radši zavolala, ale já jako dítě dlouho neuměla pít ze sklenky a dost často jsem nějakou rozkousla. Problémy jsem nikdy žádné neměla.

odula
22. pro 2021

Souhlasím se @syslounek. Zavolej, at máš klid. Ale aby stripek udělal problém, musel by být celkem velký a ostrý. Jinak se obalí jídlem, tráveninou a střevo neporani. A na rtg stejně sklo není vidět. Jak říkám, zavolala bych , ať víš co máš pozorovat, a co dělat, ale velmi pravděpodobně to bude v klidu, neboj 🙂

maudd
22. pro 2021

Syn rozkousnul v tomhle věku sklenici. Vypadalo to, že jsme všechny střepy našli, narvali jsme ho chlebem, aby se případny střípek obalil... naštěstí bylo všechno v pohodě.sledovala jsem ještě cca týden stolici

danvitka
22. pro 2021

To se mi stalo když jsem byla malá, říkali nám že ale nejde sklo vidět na RTG.

autor
22. pro 2021

@danvitka stalo se to i u prvniho syna ale to jsem poskladala ale tahle se roztristila na mensi kousky,nevim ,pozorovat buud to je jasne,ale mam proste strach,nechtel chudacek nic,byl vyplasenej protoze ja byla hystericka,byla jsem v kuchyni a jen jsem slysela muzskyho jak rika vyplivni to

autor
23. pro 2021

Holky,co mam popripade pozorovat?

lidija1234
23. pro 2021

Zavolej na tu pohotovost tam ti poradí nejlépe co máš pozorovat

odula
23. pro 2021

@lidija1234 přesně tak. Anonym - zavolej tam, budou o vás vědět a poradí