Mohl tříletý chlapec spolknout střepy ve skleničce?
Ahoj,dnes mi maly (3roky) kousnul do skleničky,sanozdřejmě praskla,mužsky hned křičel vyplivni to,strepy jsem neposkladala,rozstristila se,myslíte že by mohl střípky spilnout?aniž by to věděl?tvrdî že vše vyplivnul,za jak dlouho by se ukázal problém?
Mohl, co chceš slyšet? Seber ho a jeď na pohotovost, nebo tam aspoň zavolej.
Tak tohle teda fakt neni uplne dobry, hned na pohotovost.
V případě tak malého dítěte bych do nemocnice radši zavolala, ale já jako dítě dlouho neuměla pít ze sklenky a dost často jsem nějakou rozkousla. Problémy jsem nikdy žádné neměla.
Souhlasím se @syslounek. Zavolej, at máš klid. Ale aby stripek udělal problém, musel by být celkem velký a ostrý. Jinak se obalí jídlem, tráveninou a střevo neporani. A na rtg stejně sklo není vidět. Jak říkám, zavolala bych , ať víš co máš pozorovat, a co dělat, ale velmi pravděpodobně to bude v klidu, neboj 🙂
Syn rozkousnul v tomhle věku sklenici. Vypadalo to, že jsme všechny střepy našli, narvali jsme ho chlebem, aby se případny střípek obalil... naštěstí bylo všechno v pohodě.sledovala jsem ještě cca týden stolici
To se mi stalo když jsem byla malá, říkali nám že ale nejde sklo vidět na RTG.
@danvitka stalo se to i u prvniho syna ale to jsem poskladala ale tahle se roztristila na mensi kousky,nevim ,pozorovat buud to je jasne,ale mam proste strach,nechtel chudacek nic,byl vyplasenej protoze ja byla hystericka,byla jsem v kuchyni a jen jsem slysela muzskyho jak rika vyplivni to
Holky,co mam popripade pozorovat?
Zavolej na tu pohotovost tam ti poradí nejlépe co máš pozorovat
@lidija1234 přesně tak. Anonym - zavolej tam, budou o vás vědět a poradí

Já bych jela sním asi do nemocnice, přeci jenom zdraví je nejdůležitější.