Nový Vinted. Existuje nějaká podobná platforma zdarma?

dewdrop
22. lis 2021

Ahoj, dnes na mě vykouklo, že Vinted bude od ledna zpoplatňovat nákupy😒 Existuje nějaká podobná platforma zdarma? Kromě "normálnich" Bazosu atd.

stenlunka11
22. lis 2021

@dewdrop wow. Jak zpoplatnovat? Me ještě nic nepřišlo 😯

anabel321
22. lis 2021

Nic zpoplatněné nebude, jen když budeš chtít od vinted nějakou ochranu proti podvodníkům atd....mě přišla taky nová verze která bude platit v lednu 2022, ale o žádným poplatku za vedení účtu tam opravdu není 🙂

dewdrop
autor
22. lis 2021

Parta Vinted před 4 hodinami Vinted se brzy přesune do Co to pro tebe bude znamenat: ℹ️ V několika jednoduchých krocích budeš moci přesunout svůj účet a pokračovat v používání Vinted. 🔐 Nakupování a prodávání bude jednodušší a bezpečnější. Když stiskneš nové tlačítko „Koupit“, zaplatíš při každé transakci poplatek za Ochranu kupujících – díky tomu budeš chráněn/a v případě, že předmět nebude odeslán, dojde k jeho poškození při přepravě nebo když předmět nebude výrazně odpovídat popisu. Tvoje platební údaje navíc nikdy nebudou sdíleny s druhou stranou.

dewdrop
autor
22. lis 2021

Já to chápu tak, že tam nebude možnost volby a že ten příspěvek bude platit každý. Takže to tak není?

jarunkaxyz1
22. lis 2021

@dewdrop já to taky tak chápu - nepřijde mi z toho, že by tam byla možnost volby

michaelarousova
22. lis 2021

@dewdrop dneska to nekdo komentoval na fb ,ze v cizine to tak funguje uz delsi dobu ..a ze tam ta volba je…ale jestli to bude i tady buhvi 🤷‍♀️

jelenice_zavodnice
22. lis 2021

@dewdrop Ne, bude to volitelne. Muzes dal nakupovat bez poplatku a ne pres jejich platebni moznosti. Jako doted. Bez se podivat i na Vinted forum, uz to tam rozebiraji.

dewdrop
autor
22. lis 2021

Holky moc děkuji všem!

aselluska
22. lis 2021

@dewdrop v textu je "když stiskneš" řekla bych, že to je možnost volby