Parní mop, máte zkušenost?
Damy prosim mate nektera parni mop? Na jake podlahy pouzivate? Jste spokojene? Co vycisti a co uz ne? Je pak podlaha hodne mokra? A co chlupy od zvirat? Dekuji moc
Máme, používáme, podlaha čistá a horká pára ničí všechny bacili😊 . Snadno se používá. Je lehoučký. Doporučuji. Koupil ho manžel nebavyloho šuflig podlahu sem tam klasickým mopem. Pozíváme na dlažbu a plovoucí podlahou.
Zvířata nemáme. Podlaha mokrá je ale úplně stejně jak po vytření klasickým mopen.
Jinak podle mě nebudou chlupy moc zásadní. My před tím vysajeme vysavačem a pak teprve na mokro. Pokud se udělá někde chuchlinka tak ji pak nanetem na lopatku a vyhodime. Jinak na mopu jsou pratelné "hadříkové nástavce" a když je vypereš v aviváži při mopovani provoní celý byt😊 nemusíš používat žádné čističe na podlahy, desinfekce. Já už bych neměnila
@zanetkamaresova diky moc. Tudiz mi vychazi, ze mame smejd. Po vytreni je potopa, tj na plovoucku, parkety nelze :(
Dobrý den. Vím, že je to již starší diskuze, ale rada bych přidala své zkušenosti... Mám mop h2o x5 a je vážně super... Pustily mi (během chvíle) i zaschlé mastné nečistoty, kterým jsem se dlouho "vyhýbala", protože bych se s tím dřela celý den... Mytí oken a zrcadel je také šup šup... Koberce prokoukly a matrace, na kterou se stala dítěti nehoda, byla po chvíli také pěkně čistá a voňavá.. Jen by nebyly na škodu třeba nějaké vůně nebo tak, aby to domácnost také provonělo...
Zdravím, taky mě oslovil parní mop, konkrétně ty co mají na dokose.cz. Nemáte prosím tady s tím shopem zkušenost ?

@sara84 dostala jsem ho k vanocum...pouzila jsem ho trikrat...nejsem s nim spokojena...