Pomoc, prosím - v týdenní pauze u antikoncepce jsem nedostala ms. Co s tím?
Ahojky po cca 3/4 roku snažení jsem opět začala prát antikoncepci na urovnání cyklu. Ale po měsíci jsem v týdení pauze nedostala ms co s tím? Nemáte některá zkušenost? Děkuji 😊
@adel123456789 ti nesedí konkrétní antikoncepce.. osobně mě spis zaráží fakt, ze dostanes na srovnání Ms v době snažení antikoncepci?? Já měla rozhazenou a 3 mesice před IVF jsem ji potrebovala srovnat a dostala jsem Duphaston, který se bere 16.-25.den cyklu. A 28.den jsem vždy dostala MS. A protože se bere až po ovulaci, nebrání početí. Je to taky hormon... a na IVF nedošlo, zabral🤣😊😊
@adel123456789 na srovnání cyklu bych antikoncepci nebrala...vysadila bych ji a snažila se srovnat cyklus jinak. Tohle mi hlava nikdy nebrala..nasadit antiko při snažení na srovnání, jakmile ji vysadis, tak se to zase rozhaze.
@vendelinka08 Taky to nechapu... hrozne divny...
@mirinda35 ano, to může být náhoda...nepřijde mi to jako řešení...
Proc antikoncepci? Cyklus mas rozhazeny proto, ze ti lita ovulace a mas proto ruzne dlouhou folikularni fazi. To antikoncepce nespravi. A nespravi to ani Utrogestan, Duphaston aj.
Taky jsem udělala tu hloupost a nechala si místo injekce na vyvolání dát HA na srovnání,snažili jsem se půl roku,2měsíce jsem ms nedostala,mudr neudělal testy na hormonální profil. To bylo v 2013 na jaře,po půl roce jsem ji zas vsadila a otěhotněla až na podzim 2018(když nebudu počítat mezitím dvě biochemka a jedno ZT)
HA na srovnani urcite ne! Rozhodi ti to za ty 3 mesice hormony jeste vic, a telu davas pekelne zabrat... Pokud mas po prvnim mesici brani, nemusi se MS dostavit, telo si na tu zmenu zvyka, jsou to hormony.

@adel123456789 taky se mi to stalo, že se mi MS nedostavila, nebo přišla třeba až 4-5 den. Po třech měsících se to srovnalo.