icon

Proč pes německý ovčák kouše do kamene?

lucinkaab
8. lis 2022

Mám dotaz, máme psa německý ovčák co znamená když pes si proste najde nebo vyhrabe kámen a jen ho okousává a štěká na něj...ale vůbec je nejí.... Máte někdo zkušenost?

bbarshaa
8. lis 2022

Toto konkrétní chování psa muže ukazovat na x věcí, ale to by o něm musel člověk vědět mnohem víc, aby se dalo říct, proč by to mohl dělat…

lucinkaab
autor
9. lis 2022

@bbarshaa a jaky například věci by jste potřebovala vědět?

bbarshaa
9. lis 2022

@lucinkaab Věk, zda je kastrovany, jakou má náplň dne, kde je chovaný (doma,venku), jak se k němu chovají členové rodiny, čím je krmeny a jak 🤷🏻‍♀️… Muže to totiž dělat z nudy, nebo třeba ze stresu, nebo se mu proste jen líbí kousat kameny (ale to mi nepřijde moc pravděpodobné)…

lucinkaab
autor
11. lis 2022

@bbarshaa je mu rok k jídlu má granule Fitmin kastrovaný není, děti si sním hrajou a on snímá jen teď mají děti období co jsou spíš nemocný tak se moc neviděli že pes žije venku ale spí v chodbičce ale ven může jít kdykoliv. Taky jsem si myslela že to dělá z nudy když třeba nejsem s holkama venku ale on to i dělá když jsme venku jako by se potřeboval předvést, hlavně to hodně dělá po dešti když ty kameny jsou mokrý.

paollina
11. lis 2022

Moji rodice maji jezevcika...miluje hazeni balonku a vseho mozneho, ale jak vylezeme ven a je někde místo trávy kacířek, nebo kaminky cca 2-3 cm veliký, můžeme na házení balonku zapomenout, kaminky proste vedou. i když si ji nebudem všímat, bude nám kaminky nosit k nohám a stekat dokud ji je nezačneme házet, a ona nám je aportuje zpět.🙄😅