icon

Proč se cítím lépe v Brně než doma?

18. led 2025

Děvčata!
Jdu s trochu odlišným dotazem a doufám, že mě neodsoudíte… začalo to na konci listopadu, kdy jsem se doma nějak necítila dobře… ne, že by domov na mě působil špatně, ale já sama jsem se necítila.. v ten den a to opravdu nárazově se mi velmi změnila nálada, která trvá do teď.. úzkostná, smutná, bez života (jsem mladá, studuji, měla bych užívat studentských let). Nedávala jsem tomu velkou váhu, ale všimla jsem si, že když jsem v Brně (studuji tam a mám tam byt), nic mi není. Ale jen dojedu za rodinou a přijde to. Teď jsem u rodiny dlouho, protože není škola. Když jsem venku s přáteli je to dobré, ale doma nic moc… je mi neustále zima, ostatním teplo.. mám velké zimnice i pod dekou, jen doma se mi zdají velmi ošklivé sny. Nedokážu se rozptýlit, v hlavě mám strach, že na něco umřu (stále mám myšlenky na nemoci).V Brně nic, jen ty hnusné pocity si vozím s sebou. Jsem neustále ve stresu, podvědomě se o sebe bojím, okolí se mě ptá co se děje, ale nemohu to vyjádřit. Na duchy jsem byla vždy citlivější a vnímala jsem tyto věci více.. teď mi ale přijde, jak kdyby žil někdo ve mně a vysával mě. Víme celá rodina, že v našem bytě byl s námi náš zesnulý strýc. Měl nás všechny rád a jeho přítomnost respektujeme. Nyní mám ale pocit, jak kdyby se všechna tíha domova, přesunula na mě. Nedávno jsem byla u lékařky a vše v pořádku. Nemáte některá zkušenost s energiemi? 😊 jsem od přírody velmi veselý a pozitivní osoba, proto tento stav vnímám i více, jelikož pro mě není 100% možné doma vypnout a uvolnit se. V noci spím, ale ráno se stejně probouzím unavená.. moc díky za zkušenosti!😊

levandule_k
18. led 2025

Jsem trochu ezo, takže s tímhle nemám problém. Nevím, jestli s tím pohneš sama, ale myslím, že by bylo dobré někoho kontaktovat, kdo by případného ducha od tebe odvedl. Pokud je to tvůj zesnulý strejda a zasekl se tady, má stejně nejvyšší čas, aby šel na druhou stranu, tady jeho život skončil.

reeeza
18. led 2025

Já bych použila " expecto patronum " 😁

Nemyslím to teď, jako vtip. Naopak, Harry Potter je moje srdcovka a přemýšlí- li člověk o příběhu trochu hlouběji, nalezne v něm spoustu moudra!!

Takže bych se snažila si vybudovat ochranu sama v sobě a ze sebe, našla v sobě sílu a světlo. Zdroj energie a síly, která má moc přemoci vše zlé I všechny strachy.

Nebo se taky může stát, že tě vysaje kdejaký stréc či tetka.

felis
18. led 2025

Vnímám energie a vidím neživé. Teď už to vnímám jako dar a pomohla jsem i pár energiim na druhou stranu. Na hřbitovy nechodím - to je pro mě hlučné místo - buď tam po me neco chteji anebo si o me povídají. Doporučuju Ti, najít někoho, kdo Ti s tím pomůže... napadá mě, že to můžeš být i Ty sama z jiného života - i to se stává... zkus na FB kontaktovat nick Leya Bee anebo se přidat do jeji skupiny "Jedové doupě" a tam napsat to same - je to bezpečné misto, kde by Ti mohli poradit a odkazat na konkretniho cloveka.
Btw Jsem teď těhotná a je fakt zvláštní, že mi tenhle dar hodne zeslábnul jakoby se dcera chránila sama. Fakt zajímavý.

petramana
18. led 2025

@felis kamaradka to ma stejne, i na pohrbech se drzi venku ci vzadu, protoze to vse slysi co rika ten zesnuly🙊 kdyz umre nekdo v jejim okoli, casto predava pribuznym vzkazy od jejich zemrelych - casto pouziva automaticke pismo..

petramana
18. led 2025

@felis muzu se prosim zeptat jak to na tom hrbitove chodi? koho tam slysite? co se tam mluvi?

dundee88
19. led 2025

@petramana muzu mit dotaz na to automaticke pismo, to pouziva jako ten zesnuly? Nejak nerozumim v jake forme?

petramana
19. led 2025

@dundee88 ne ten zesnuly, to pouziva ten clovek tady, co ma ten dar komunikovat se zesnulymi.. proste neco slysi, vezme papir a pise, kresli co slysi(kamaradka mi rikala, ze je jakoby v transu).. kdyz mi zemrel blizky, vyridila mi vzkaz od nej - meli jsme s tim zesnulym takovou sifru, zkratku co jsme pouzivali mezi sebou - nikdo jiny o tom nevedel, ani ta kamaradka... dala mi papir a tam to vse bylo 😔🙏

dundee88
19. led 2025

@petramana aha tak to jsem nevedela, dekuji za vysvetleni.. je to tedy zajimave.

anyyyn
19. led 2025

Já bych nejdřív vyzkoušela bílou šalvěj nebo jiné byliny či kameny na vyčištění (neutralizaci) energií. Já tohle podobné měla po přestěhování a pak v menší míře vždy na začátku listopadu, a tohle pomáhá🙂

levandule_k
19. led 2025

@felis Těhotné ženy mají přirozeně větší energetickou ochranu a také duchové cítí, že teď není vhodný čas tě otravovat.

@petramana Co jsem někde četla, jak to vypadá na hřbitově, tak je to takový průchoďák, je tam velká koncentrace duší, které se chystají na odchod, je tam dost rušno. Já tenhle dar nemám.

@anyyyn Šalvěj má čistící účinky, ale napřed by si tazatelka měla načíst něco z ezo literatury, aby věděla s čím zachází.

Já jsem četla Kim Russo Šťastné médium, Práce s jemnými energiemi, Duchovní síla empatie od Cyndi Dale, Čtení aury všemi smysly od Rose Rosetre.

V Česku dělá odvod duchů Renata Šťastná.

sahrazad1
20. led 2025

Nejsem ezo , jsem křesťan . Neuchyluj se k těmto věcem , nejsou od Boha , ale od toho druhého . Můžeš se zkusit pomodlit k Bohu Otci , ve jméně jeho syna Ježíše Krista , a s mocí Ducha Svatého , aby ti pomohl . Případně , jestli nejsi věřící , bude nejlepší přímo kněz .