icon

Proč se mění názvy diskuzí bez souhlasu autorů?

miryp
23. lis 2025

Původní název diskuze: Úprava názvů diskuzí ze strany MK
Může mi někdo kompetentní vysvětlit, proč má MK potřebu upravovat názvy diskuzí?
Jako autor diskuze zvolím název takový, aby co nejvíce vystihoval to, o čem příspěvek bude. Následně je ale název upraven (předpokládám za pomoci AI) a vznikají z toho mnohdy neuvěřitelné paskvily, které pak nekorespondují s původní myšlenkou autora, jako např. v tomto případě (viz foto), kdy je zřejmé, že autorka opravdu neřeší ztrátu zraku po porodu...

Proč se mění názvy diskuzí bez souhlasu autorů?
drep
23. lis 2025

@miryp já to kvůli tomu rozklikla, čekala jsem Sheehanův syndrom nebo něco podobného😅 kde bych třeba uměla poradit, nasměrovat a zase jenom počůranej papír

mysh_me
23. lis 2025

Tohle me taky pobavilo 😀 je jasne, ze upravy nazvu nechali delat AI a uz to ani nikdo nekontroluje. Puvodni nazev te diskuze s testem byl “Vidite neco?” 😂 coz AI bez kontextu prelozila tak, ze jsme vsechny po porodu osleply 😂

mysh_me
23. lis 2025

Jinak ty nazvy byly upravovane vzdy co pamatuju, hlavne kvuli tomu aby prave dobre vystihovaly tema nebo hlavni myslenku diskuze. Casto to zakladatelky zadavaji pod nazvy jako “co si o tom myslite”, “co byste delali na mem miste” nebo “poradte” apod, coz ti nic nerekne dokud nerozkliknes. Tak ty upravy nazvu tam vetsinou daly nejake konkretni tema, aby bylo z nadpisu jasne, jestli pujde o tehotensky test, nasilnickeho partnera nebo vypoved z prace po rodicaku. Ale trochu se jim to s tou AI zvrtlo 😂

patypresdevaty
23. lis 2025

Je pravda, že některé diskuze je dobré přejmenovat, protože autorky to kolikrát pojmenují totálně nevýstižně... Ale to, co tu vzniká za paskvily, to je tedy kontraproduktivní a ukazuje to na stále horší celkovou úroveň MK

miryp
autor
23. lis 2025
@mysh_me

Tohle me taky pobavilo 😀 je jasne, ze upravy nazvu nechali delat AI a uz to ani nikdo nekontroluje. Puvodni nazev te diskuze s testem byl “Vidite neco?” 😂 coz AI bez kontextu prelozila tak, ze jsme vsechny po porodu osleply 😂

@mysh_me v tom případě jsem to zaznamenala až s nástupem AI, protože jsem na MK fakt dlouho a až v poslední době mi to kroutí palce u nohou 😝

miryp
autor
23. lis 2025
@patypresdevaty

Je pravda, že některé diskuze je dobré přejmenovat, protože autorky to kolikrát pojmenují totálně nevýstižně... Ale to, co tu vzniká za paskvily, to je tedy kontraproduktivní a ukazuje to na stále horší celkovou úroveň MK

@patypresdevaty nevím no, podle článku 31 VPP jsme udělily/i MK souhlas k zásahu do našich příspěvků toliko v rozsahu, který je nezbytný a změnu názvu z "Vidíte něco?" na např. "Vidíte na tom testu něco?" jako nezbytnost nevnímám, natož pak ty paskvily, co se tu v poslední době objevují a úplně mění podstatu původního názvu a jak vidno, tak tedy nově ani neodpovídají obsahu diskuze a autorka pak vypadá, že si před založením diskuze dobře přihnula.
Co se upadající úrovně týká, nenech se mýlit, chyba v MK nebude, to bude tím, že jsi (stejně jako já) stará konzerva, co nepochopila, že svět se mění a koník s ním 😂

reeeza
23. lis 2025

Mě ty úpravy názvů nevyhovují. Respektive bylo by to i fajn, kfyby byly kratší, ať člověk hned ví o co go. Ale ty slohovky a mnohdy zcestné jsou celkem hrůza.

malytlustyhroch
23. lis 2025

@miryp navrh na upravu nazvu teto diskuse, aby lepe zapadla: Také vám vadí, že Michael Kors používá umělou inteligenci?

mysh_me
23. lis 2025
@malytlustyhroch

@miryp navrh na upravu nazvu teto diskuse, aby lepe zapadla: Také vám vadí, že Michael Kors používá umělou inteligenci?