Proč se mění názvy diskuzí bez souhlasu autorů?
Původní název diskuze: Úprava názvů diskuzí ze strany MK
Může mi někdo kompetentní vysvětlit, proč má MK potřebu upravovat názvy diskuzí?
Jako autor diskuze zvolím název takový, aby co nejvíce vystihoval to, o čem příspěvek bude. Následně je ale název upraven (předpokládám za pomoci AI) a vznikají z toho mnohdy neuvěřitelné paskvily, které pak nekorespondují s původní myšlenkou autora, jako např. v tomto případě (viz foto), kdy je zřejmé, že autorka opravdu neřeší ztrátu zraku po porodu...

Tohle me taky pobavilo 😀 je jasne, ze upravy nazvu nechali delat AI a uz to ani nikdo nekontroluje. Puvodni nazev te diskuze s testem byl “Vidite neco?” 😂 coz AI bez kontextu prelozila tak, ze jsme vsechny po porodu osleply 😂
Jinak ty nazvy byly upravovane vzdy co pamatuju, hlavne kvuli tomu aby prave dobre vystihovaly tema nebo hlavni myslenku diskuze. Casto to zakladatelky zadavaji pod nazvy jako “co si o tom myslite”, “co byste delali na mem miste” nebo “poradte” apod, coz ti nic nerekne dokud nerozkliknes. Tak ty upravy nazvu tam vetsinou daly nejake konkretni tema, aby bylo z nadpisu jasne, jestli pujde o tehotensky test, nasilnickeho partnera nebo vypoved z prace po rodicaku. Ale trochu se jim to s tou AI zvrtlo 😂
Je pravda, že některé diskuze je dobré přejmenovat, protože autorky to kolikrát pojmenují totálně nevýstižně... Ale to, co tu vzniká za paskvily, to je tedy kontraproduktivní a ukazuje to na stále horší celkovou úroveň MK
Tohle me taky pobavilo 😀 je jasne, ze upravy nazvu nechali delat AI a uz to ani nikdo nekontroluje. Puvodni nazev te diskuze s testem byl “Vidite neco?” 😂 coz AI bez kontextu prelozila tak, ze jsme vsechny po porodu osleply 😂
@mysh_me v tom případě jsem to zaznamenala až s nástupem AI, protože jsem na MK fakt dlouho a až v poslední době mi to kroutí palce u nohou 😝
Je pravda, že některé diskuze je dobré přejmenovat, protože autorky to kolikrát pojmenují totálně nevýstižně... Ale to, co tu vzniká za paskvily, to je tedy kontraproduktivní a ukazuje to na stále horší celkovou úroveň MK
@patypresdevaty nevím no, podle článku 31 VPP jsme udělily/i MK souhlas k zásahu do našich příspěvků toliko v rozsahu, který je nezbytný a změnu názvu z "Vidíte něco?" na např. "Vidíte na tom testu něco?" jako nezbytnost nevnímám, natož pak ty paskvily, co se tu v poslední době objevují a úplně mění podstatu původního názvu a jak vidno, tak tedy nově ani neodpovídají obsahu diskuze a autorka pak vypadá, že si před založením diskuze dobře přihnula.
Co se upadající úrovně týká, nenech se mýlit, chyba v MK nebude, to bude tím, že jsi (stejně jako já) stará konzerva, co nepochopila, že svět se mění a koník s ním 😂
Mě ty úpravy názvů nevyhovují. Respektive bylo by to i fajn, kfyby byly kratší, ať člověk hned ví o co go. Ale ty slohovky a mnohdy zcestné jsou celkem hrůza.
@miryp navrh na upravu nazvu teto diskuse, aby lepe zapadla: Také vám vadí, že Michael Kors používá umělou inteligenci?
@miryp navrh na upravu nazvu teto diskuse, aby lepe zapadla: Také vám vadí, že Michael Kors používá umělou inteligenci?

@miryp já to kvůli tomu rozklikla, čekala jsem Sheehanův syndrom nebo něco podobného😅 kde bych třeba uměla poradit, nasměrovat a zase jenom počůranej papír